- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Szerintem az az "arcraesés", amikor kiderül hogy egy i5 12600K ami 1 évvel öregebb az R5 7600X től, 55 fps +t hoz átlagba úgy... Hogy nekem fitgirl verzióm volt, míg a túloldalon eredeti hibajavításos verzió ..
A sok csalásról amivel próbálkoztatok nem is beszélve ... Pl FrameGen... + Eltitkoljuk mi van a gépben, hogyan van beállítva ... Meg direkt olyan spotról videózunk ahol az egész gameben a legjobb az FPS ... Pedig ti állítottátok fel a szabályokat is ... Azt mondtátok OC-zhatok jöhetek bármivel... Jó nagy arcotok volt...
Noh szerintem innen veszíteni, az az arcraesés...
Amit te csinálsz az vergődés, mert nem tudsz már semmit felmutatni vagy idehozni, csak köpködsz...Aztán amikor már mindenre IS hoztam bizonyítékot és teszteket, ti még utána is csak személyeskedtek
Ez a pofára esés nálam
mokus1:
Azért az intel fórumon látom fent vagy, és intelt is szeretnél vásárolni mert jól körbeérdeklődted már pár napja (jelenleg is) hogy milyen CPU-hoz milyen alaplap / ramot vegyek téma ...Itt azért még rajtad van az álarc, eddig nem akartalak belevenni a témába ... De játszunk nyílt lapokkal ....
Itt mutogathatjátok hogy mi a jobb szerintetek, de amúgy mindenki húz az intel felé
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Csizmás #222 üzenetére
Ezen jót nevettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Stellar Blade
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest