Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alec28
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi meg tudnátok íni, hogy pontosan hol lehet a Chinapost oldalán követni a Kínából rendelt csomagokat csomagszám alapján? A magyar www.posta.hu-n is lehet majd követni a csomagot egy pár nap elteltével a rendelés után ugye? Ott a főoldalon a csomag-on belül a nyomkövetés menü alján levő szöveg mezőbe kell bemásolni a csomagszámot ugye? A külföldi és magyar nyomkövetésnél az összes 13 karaktert be kell írni, mint például RT132457364HK (ez most nyilván nem az én számom) ?
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kb. 12 napja rendeltek nekem egy táblagépet HongKongból, pontosan nem tudom melyik boltban. Csomagszámom van, csak nem tudom még nyomon követni.
Köszönöm.
Üdv.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest