Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
-
Kvazár
őstag
Az a fura, hogy 2 gépben néztem, az egyiken fent van a HDS 2.81 és a 3.5, a másikon meg csak a 3.5. A 3.5 az 80%-ra veszi, legyen az bármelyik gép esetén, a 2.81 meg 100%-ra.
Így ugye nem tudom melyik az igaz, és azt sem, hogy kezdetek óta annak vette volna-e vagy most történ valami.
2-3 hónapja néztem ESTool-lal, azzal minden jó volt. 3.5-öt meg 2 napja próbáltam ki 1x, eddig 2.81 volt fent.Azért lenne fontos, mert a garim 1 hónap múlva lejár.
Tudnál esetleg másik progit is ajánlani a tesztelésükhöz?
Most csak az egyiket tettem vissza, de a másik is ugyan ilyen:
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Feltettem a 3.5-ös Hard Disk Sentinelt, és szerinte a HD103SI-s vinyóim (2 van) 80 %-os teljesítménnyel rendelkeznek, míg a 2.81-es szerint 100 %-osak.
Szerintetek mi lehet az eltérés oka? Mivel a 2.81 a mai napig 100%-onak mondja az új szerint meg mind a kettő 80 %-os. -
Kvazár
őstag
-
Kvazár
őstag
válasz
radi8tor #3794 üzenetére
A teljes története az, hogy sata 1-es vezérlőim voltak csak. Ha, a terrás vinyókat rátettem, bootolásnál megálltak a gépek (2 gép volt).
Gondoltam, biztos a miatt, hogy 3 gigán megy, le kéne korlátozni.
Haverhoz át, havergépébe be. Ott sata2-es vezérlő volt, tehát gond nélkül ment, majd boot progi elindít, és minden sikeresen lefut. Hazahozom, és akkor sem megy. Sata raid kariban (külön pci-os) bios frissítés, és a probléma megoldódott. Nem is volt semmi, amíg a sata1-es vezérlőben volt minden jó volt engem sem érdekelt semmi, hisz nem gáz, hogy le van korlátozva, mert a vezérlő úgysem tud többet.
De, nemrég (hétfőn) vettem egy új alaplapot amin már van sata2-es vezérlő, és ez is gond nélkül kezeli, az op. is azon van, de nem tudom visszakapcsolni a linkelt probléma miatt.Ha van valami 5leted, akkor kérlek segíts, mert én kifogytam.
(A haver akinél ezt a manővert megjátszottuk, már eladta gépét, és laptopra váltott, így ő is kilőve.)Thx. Üdv.
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy HD103UJ típusú vinyóm, és az a gondom, hogy régen az itt leírtak szerint lekorlátoztam a sebességét, hogy a sata1-es vezérlő is kezelje (utóbb kiderült fölösleges volt, mert driver gond volt
). Most viszont olyan gépem van ami már kitudná használni a sebességét, ha nem lenne lekorlátozva.
Próbálom az ott leírt módszert ismételten alkalmazni, de nem megy:
[link]
[link]
Próbáltam másik géppel, másik progival kiírni, de nem megy!Tud valaki segíteni??
Thx. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest