- Fórumok
- Monitorok
- Samsung syncmaster 757nf
- (téma lezárva)
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- SSD kibeszélő
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Csak anemi kiegeszites a samsung nf-ben levo kepcso az diamotron natural flat /racsmaszk/,
az emlegetett df az meg samsung gyartmanyu dynaflat /jjulmaszk/,
udv
neduddki -
aDaMM
csendes tag
Sajnos annyira nem értek hozzá, hogy nyugodt szívvel tanácsot tudjak adni ebben a témában.
Én egy 19''es síkképcsöves daewoot (DF) használok (otthon), ami ebben a kategóriában azt hiszem a belépő szint.
Föntebbi hozzászólásokban a natural flat (samsung) képcsövet mintha összekeverték volna a trinitronnal (sony, és akik még használják, pl mag). Samsungnál még ''viszonylag'' sík a magic bright (MB) képcső, ''csík'' nélkül.
Nekem nagyon érzékeny a szemem, és nagyon kilátom ezeket a macerákat, azért zavar.
Nézz szét a topikokban, mert még a flatronokról nem is szóltam :)
Azt hiszem a topik névadójáról már mindent elmondtam. A kistestvérét (17est) akartam megvenni munkához, de nem tettem, a csík miatt. Helyette lett 765MB mert az LG700P elfogyott, és kellett a tavalyi számla. Van róla topik, szídják is, nekem tetszik, és az ár is korrekt.
Azt hiszem az iiyamat nem kell külön dícsérnem. Kollégiumban láttam egy nagy 19est, hát... Tyűha +minden :DDD Nem tudom hol lehet nézni, sajna. De a media marktban pl. ki szoktak rakni egy csomó monitort. Rohadt drágák, de lehet nézni. Talán olyan is van, amit keresel.huhh...mediamarkt...
voltunk 1 7e a budaorsiben...
haat a monitorreszleg ugy nezett ki mintha kifosztottak volna
volt 1 19es sony(mar nemtom milyen) szep kepe volt csak sok penzt kertek erte
volt 1 19es iiyama is 80ert...sajna nem is nagyon nezegettem, mert 757nfre hajtottam, volt meg egy-ket akarmilyen monitor, amit ne is neztem
samsung egy db sem volt, viszont a felso polcon volt vagy 30db lg f700b!:) -
bbazsy
őstag
az lenne meg a masik kerdesem, hogy ha a mostani liteon 14'' 800*600@85hz en kifolyik a szemem, meg a fejem is megfajdul, akkor lehet hogy a 17'' 1024*768 vagy afolott 1el szazakarhany(inkabb 100) hz-en nem fog?...szerintem de:O
ez a szem/fejfajos dolog egyebkent nemtom mitol van, mert ha sokat olvasok(konyvet), akkor is ez a helyzet => tehat lehet hogy nem a moncsi hibajaKártyádtól függ, NFem most megy 1152*864be 100Hzen, nagyon kényelmes ;)
119ig bírja, 1024-be meg asszem 120 környékén, 800ba 150, de nemtuti, de elég yo... ;') Ha a kártyád ugy tudod állítani, h 115 akkor megy abba is, enyémet nemlehet....
Más:
2 csík kegyetlen nemzavar, mielőtt megveszed bontsd ki és ellenőrizd geometriai hibákat, hátha vannak !
MISTRALBA MEGNE VEDD !!! > ha sz*r soha az életbe kinem cserélik...
de én csak ajánlani tudom, képe nagyonnagyon szép !
Csak ne sipolna a LED :C :C :C -
aer
tag
koszi aer!
na igen, ez a vezer- vagy tartoszal fontos kerdes
en sajnos meg egyetlen racsmaszkos monitort sem lattam, ezert lenne nagyon fontos hogy lassam eloben ezeket
ahogy olvasgattam a forumot, van akit zavar ez a szal, van akit nem
...majd elvalik ha en is latom:)
szerinted a szal lathatosaga fugg a monitorgyartotol, vagy minden tipusnal ugyanannyira lathato?
az elnevezesekkel kicsit bajban vagyok, devan a racsmaszk es a lyukmaszk kozott meg egy fokozat, a resmaszk(ezt biztos Te is tudod) ahol nem kellenek ilyen tartoszalak
lehet hogy ilyen moncsit kene nezni
azt nem tudod veletleul, hogy hol lehet iiyama vagy viewsonic monitort nezni?
kosziSajnos annyira nem értek hozzá, hogy nyugodt szívvel tanácsot tudjak adni ebben a témában.
Én egy 19''es síkképcsöves daewoot (DF) használok (otthon), ami ebben a kategóriában azt hiszem a belépő szint.
Föntebbi hozzászólásokban a natural flat (samsung) képcsövet mintha összekeverték volna a trinitronnal (sony, és akik még használják, pl mag). Samsungnál még ''viszonylag'' sík a magic bright (MB) képcső, ''csík'' nélkül.
Nekem nagyon érzékeny a szemem, és nagyon kilátom ezeket a macerákat, azért zavar.
Nézz szét a topikokban, mert még a flatronokról nem is szóltam :)
Azt hiszem a topik névadójáról már mindent elmondtam. A kistestvérét (17est) akartam megvenni munkához, de nem tettem, a csík miatt. Helyette lett 765MB mert az LG700P elfogyott, és kellett a tavalyi számla. Van róla topik, szídják is, nekem tetszik, és az ár is korrekt.
Azt hiszem az iiyamat nem kell külön dícsérnem. Kollégiumban láttam egy nagy 19est, hát... Tyűha +minden :DDD Nem tudom hol lehet nézni, sajna. De a media marktban pl. ki szoktak rakni egy csomó monitort. Rohadt drágák, de lehet nézni. Talán olyan is van, amit keresel. -
aDaMM
csendes tag
Usersben én kibontattam egyet. Rohadtmód idegesít az a csík.
Működés közben kinn vannak nf-ek a mistralban, a váci úton. De csak nézni szabad ott, vásárolni nem, mert az eladók olyan taplók, amilyet még életemben nem láttam :(((
Amúgy nem ajánlom ezt a monitort. A csíkok miatt. Azt mondják, hogy a tervezőmunkában ez segíthet is. Marhaság. Amúgy kimondottan szép képe van, és ez lehet(ne) a kategóriájának az egyik királya. Dehát a csíkok...az lenne meg a masik kerdesem, hogy ha a mostani liteon 14'' 800*600@85hz en kifolyik a szemem, meg a fejem is megfajdul, akkor lehet hogy a 17'' 1024*768 vagy afolott 1el szazakarhany(inkabb 100) hz-en nem fog?...szerintem de:O
ez a szem/fejfajos dolog egyebkent nemtom mitol van, mert ha sokat olvasok(konyvet), akkor is ez a helyzet => tehat lehet hogy nem a moncsi hibaja -
aDaMM
csendes tag
Usersben én kibontattam egyet. Rohadtmód idegesít az a csík.
Működés közben kinn vannak nf-ek a mistralban, a váci úton. De csak nézni szabad ott, vásárolni nem, mert az eladók olyan taplók, amilyet még életemben nem láttam :(((
Amúgy nem ajánlom ezt a monitort. A csíkok miatt. Azt mondják, hogy a tervezőmunkában ez segíthet is. Marhaság. Amúgy kimondottan szép képe van, és ez lehet(ne) a kategóriájának az egyik királya. Dehát a csíkok...koszi aer!
na igen, ez a vezer- vagy tartoszal fontos kerdes
en sajnos meg egyetlen racsmaszkos monitort sem lattam, ezert lenne nagyon fontos hogy lassam eloben ezeket
ahogy olvasgattam a forumot, van akit zavar ez a szal, van akit nem
...majd elvalik ha en is latom:)
szerinted a szal lathatosaga fugg a monitorgyartotol, vagy minden tipusnal ugyanannyira lathato?
az elnevezesekkel kicsit bajban vagyok, devan a racsmaszk es a lyukmaszk kozott meg egy fokozat, a resmaszk(ezt biztos Te is tudod) ahol nem kellenek ilyen tartoszalak
lehet hogy ilyen moncsit kene nezni
azt nem tudod veletleul, hogy hol lehet iiyama vagy viewsonic monitort nezni?
koszi -
aer
tag
Sziasztok!
a cimben szereplő monitort szeretném megnézni Budapesten(es ha teccik akkor meg is venni), de mivel vidéki vagyok, nem ismerem a bpi üzleteket
hol van kiállítva ilyen monitor?
más moncsi is érdekel...esetleg ilyama
köszi a segítséget
...ja nemtom mennyire számít reklámnak, úgyhogy írhattok magánba isUsersben én kibontattam egyet. Rohadtmód idegesít az a csík.
Amúgy nem ajánlom ezt a monitort. A csíkok miatt. Azt mondják, hogy a tervezőmunkában ez segíthet is. Marhaság. Amúgy kimondottan szép képe van, és ez lehet(ne) a kategóriájának az egyik királya. Dehát a csíkok... -
aDaMM
csendes tag
de hulye vagyok!!
remélem igy mar jo lesz
:O -
aDaMM
csendes tag
Sehol senki...?!http://static.prohardver.hu/pics/smileys/act_yellin.gif
Lécci segiccsetek! -
aDaMM
csendes tag
Sziasztok!
a cimben szereplő monitort szeretném megnézni Budapesten(es ha teccik akkor meg is venni), de mivel vidéki vagyok, nem ismerem a bpi üzleteket
hol van kiállítva ilyen monitor?
más moncsi is érdekel...esetleg ilyama
köszi a segítséget
...ja nemtom mennyire számít reklámnak, úgyhogy írhattok magánba is -
Vikthor
nagyúr
-
Padre
tag
-
Vikthor
nagyúr
-
AGR-Crazy
csendes tag
ez ertelmes volt :t de kossz azert
-
AGR-Crazy
csendes tag
kössz akkor sracok akkor megnyugodtam... :DD
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Padre
tag
-
Padre
tag
Igen! Mivel a monitor Trinitron képcsöves. Ennél a típusnál normális hogy a kép 1/3-nál és 2/3-nál vékony csík látható. Ne félj nem hiba....
-
Vikthor
nagyúr
2 vízszintes hajszálvékonycsík, ugye? Az nem gáz, stabilizátorok a Trinotronoknál. Alig lehet észrevenni őket, faternak egy 959NF-je van, és csak akkor látom, ha 3-4 centiről nézem. Amúgy meg gyönyörű képet ad.
-
AGR-Crazy
csendes tag
hali! lenne egy kerdesem vettem egy monitort es van ket kis csik a kepernyon az termeszetes?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Monitorok
- Samsung syncmaster 757nf
- (téma lezárva)
- PlayStation 5
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Óra topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 S28AG700NU IPS Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / FreeSync / G-Sync
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Dell Ultrasharp U4025QW 40" 5K2K (5120x2160) 120 Hz-es IPS Monitor - 2028.06-ig garancia (Alza)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Apple iPhone 11 64GB Black Szép állapot 100% akkumulátor
- Macbook Pro 13 M1 16GB 256GB Akku: 88% 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest