- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liv_Tyler
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy 193PPlus-t. Be is üzemelten rögtön, minden rendben volt. Ma reggel, amikor bekapcsoltam és magára hagytam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy vízszintes csík időnként felvillan a közepén és elmegy a kép, majd visszajön. Ezt ismételte úgy, hogy egyre többször volt fekete és egyre rövidebb időre jött vissza a kép, majd végleg elsötétült.
Kikapcsoltam a gépet a főkapcsolóval, újraindítottam, ugyanez a hiba jelentkezett másodszor is.
Újra kikapcsoltam, DVI bemeneteket kihúztam, visszadugtam, jó erősen rácsatoltam és most úgy kapcsoltam be, hogy előbb a monitort és utána a gépet.
Most megint minden rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett a baj? (pláne, hogy olvasom, hogy ez már többeknél előfordult)
Lehet az az ok, hogy szigorúan előbb a monitort kell bekapcsolni és utána a gépet?
Vagy az is okozhatja, ha nincs egérmozgás vagy billentyű leütés egy ideig?
ATI Radeon 9200-es videókártyám van nekem is, és nem szeretnék videókártyát cseréni.
Előre is köszönöm, ha valaki segít a megoldásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (27GS50FX-B) 180HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG (27GQ50F-B) 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest