- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.tejjfel
tag
-
mr.tejjfel
tag
Olyat nem tennék, csak számomra így logikus illetve elég sok telót próbáltam már..samu wp7, jó az anyaga, jó a kijelzője, de valahogy annyira mégsem az igazi.samu s2 az anyaghasználat annyira nem tetszik, de van rá minden, de max 24órán át utána, töltő.2magos proci.eddig nem használta ki még az android sem...
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Én pontosan így vagyok vele, de hát mint tudjuk, az élet igazságtalan!
Én 90.000 Forintért vettem meg magát a telefont, és ennyi pénzért többet vártam volna...pláne úgy, hogy én még csak 1 év garanciát kaptam rá... Lehet, hogy hardveresen rendben van maga a telefon, de mint ahogyan mondtad, szoftveresen a béka segge alatt van.
Hiába van benne egy jó belső, a Badával lassú a telefon, sokat várakozik, sokszor van olyan, hogy megakad rajta valami vagy csak szimplán elfogy a memória 1 oldal megjelenítése alatt, és jön a jól megszokott üzenet, hogy zárjak be valamit, de már nem tudok semmit sem bezárni, csak magát a böngészőt...
De nem tudok váltani mert egyik telefon sem tudja pontosan ugyanazt mint az S8500 abban az árban, amit még hajlandó lennék kifizetni egy újabb telefonért, és ugyebár az nyilvánvaló mindenki számára, hogy a technikával senki sem akar visszafele haladni, de lehet, hogy kénytelen leszek, és egy olyan telefonra cserélni a Wave-t, ami nem tud HD-ban videót rögzíteni.[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Sajnos hivatalosan senki nem mondta ki, hogy megnyitják a forráskódot... Főleg, hogy a kernel nem is a sajátjuk...
Szerintem előbb lesz Bada 3.0-nk mint Bada 2.0 forrásunk, de ne legyen igazam...
Ellenben az Android port mintha haladna előre, igaz lassan, csak nincs időm belefolyni:/Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
wertigo1984
őstag
Nekem is az van, ajánlottam neki GS+-t, mondta neki nem kell olyan, amin nincs fizikális hívásindító/elutasító.
(#1432) leslieke : csapatom neki rendesen...
(#1433) duvi: annyira nem próbálgatta, de annyit kijelentett, hogy az enyémnek gyönyörű a kijelzője, és alig kell a kijelzőhöz érni mindenre reagál, gyors.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest