- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
blise
tag
szia!
nos ezt a tipusú tvt nem ismerem, de ismerem a tvk és a pip müködési elvét....
hogy finoman fogalmazzak az eladó jól átb...tt
ekkora hülyeséget, nos az eredeti szakmám műszerész és kb 1.5 évet dolgoztam anno gelkában is, de szeritnem ez kivitelezhetetlen., az egyszál antenna vagy akár av be/ki meneten nincs oylan jelvezeték amivel egy tévé tudna vezérelni egy külső video tv tuner részét. ez tuti
ha magába a tv be be lenne éptive a tv tuner egység (2.) és mivel agyártás igy olcsobb mint külön panelokat csinálni csak a menü van letiltva akkor azt m,ondom okés, de igy hogy nincs benne az a frány 2. tvtuner reménytelen.
szerintem ha az eladástól számitot 3. munaknapon belül vagy vidd vissza és kérd vissza a pénzed..... most eladó vagyok tudom hogy mükszik, mert téged átvágtak
na sok sikert hozzá
Aktív témák
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest