Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
sonye
senior tag
-
senior tag
válasz Nono76 #90154 üzenetére
Köszönöm. Így, átnevezve, azonnal felismeri a tv és tökéletesen lejátssza 3d-ben, csak át kellett váltanom jobb-bal módra, hogy éles legyen. A feliratokat sajnos nem jeleníti meg, egyáltalán nincs felirat az opciók között. Erre van megoldás?
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Archttila
veterán
válasz Nono76 #85415 üzenetére
Erdekes amit irsz, akkor lehet itt nekem az asszony a ne frissitsen opciot valasztotta, mert emlekszem vmek nap o is szolt, hogy kiirt a TV valamit amig meloztam, de mar nem emlekszik ra, hogy mire nyomott.
Letezne, hogy kikapcsolta vegleg a frissitest, ezert inaktiv most a menupont?Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
bul07
nagyúr
válasz Nono76 #77819 üzenetére
2032 van itthon valamihez rendeltem , majd teszek próbát lehet
Főleg hogy bekapcsolva felejtettem a szemüveget és szépen le is szívta a elemet
Most a másik szemüvegét tettem be( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
doc
nagyúr
válasz Nono76 #58673 üzenetére
nekem a nagy dobozban volt benne, gondolom adjak hozza...
azert kerdezz ra a kinezett boltban, az nem kerul semmibe
nekem HDMI kabel is volt benne, amin azert lepodtem meg mert a bolt eleve kiemelte a weboldalon hogy "ajandek HDMI kabellel", en azt hittem hogy ok kulon adjak hozza, de a doboz legaljan volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest