Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
válasz h65535 #10423 üzenetére
Nekem is 60000-es van,csak sajnos 32"-ba vettem.
Rájöttem,hogy a 40-es kell nekem.
Felhösödést megoldottam egy led csíkkal a tv hátulján tehát ez nem zavar.Jó lenne látni élõben egy c650-et és akkor tudnék dönteni.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz h65535 #10454 üzenetére
Tényleg!Az nagyon nagy költség vagy átállás lenne HD-ban adni a műsorokat?
Lehetne előfizető csalogató ha mondjuk valamelyik szolgáltató HD-ban adná a csatornákat.Vagy ez magán a csatornán múlik?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
nightshadow
veterán
válasz h65535 #10456 üzenetére
Maguk a csatornák elvileg fel vannak készülve a HD-adás szórásra, hiszen olyan cuccokkal dolgoznak már. Lásd M1, Duna vagy ATV. Tuti a retekklub és a TV2 és a többi ker.tv is készen áll. Csak az is kérdés, hogy nekik mit kell fizetni egy SD vagy HD jelszórásért... és a ker.tvket ismerve amíg el lehet adni a sz@rt, addig nem fogják erőltetni, hogy több pénz fizessenek be.
A két kereskedelmi tévének a nézőmaximalizálás a cél, hogy minél kevesebb befektetéssel minél nagyobb profitot érjenek el. Én szerintem az az első kérdés, hogy ha MO-on található összes televíziókészüléket 100%-nak vesszük, akkor ebből hány százalék a CRT és hány százalék a HD tévé? Mert ha csak ilyen 10-20% a HD tévék aránya, akkor még nem érik meg nekik HD-ben sugározni. Legalábbis szerintem. Én itt lakom Bp.-en, és a családi, baráti körömben is elég kevés embernek van lapos tévéje, a többség, magamat is beleértve CRT-ét néz.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz h65535 #10454 üzenetére
Ecclestone tavaly már fontolgatta, hogy HD-ban kellene adni az F1-et, de ez a mai napig nem történt meg.
Szerintem Te a 16:9-cel kevered, amire valóban sok éve átálltak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
gyugyo79
addikt
válasz h65535 #10456 üzenetére
Nagyon sok mindenben el vagy tévedve.
"Az tuti, hogy a szolgáltatóknak ez vmennyi költség, de nem olyan vészes. "
Nem igaz. Iszonyat költség, lenne ha minden előfizetőnél boxot cserélnének. Nem véletlenül nem vállalta be a UPC most amikor műholdat váltott, hogy mpg4 -be adjon a régi mpeg2 helyett, még akkor se ha így kevesebb TP -t kéne bérelnie."Maguk a csatornák elvileg fel vannak készülve a HD-adás szórásra, hiszen olyan cuccokkal dolgoznak már. Lásd M1, Duna"
Ja kb 20 -ad annyi eszközük van mint ami kéne. Az MTV -nek arra nem volt kapacitása, hogy az Olimpiai közvetítést amit HD-ban kaptak rögzíteni tudják, hogy az ismétlések is HD-ban menjenek.
Szerinted ők is a 100e ft-os hd feliratú kamarával rohangálnak, amit csak fel kell utána szúrni egy drótvégre és te már látod is a HD közvetítést ?"Szerintem ez akarat és politika kérdése, technikailag minden feltétel megvan"
Nincs meg a feltétele és ha a politikán múlik pénzük se lesz rá."Ha egy kisvárosban mint pl. Szarvas fel van készülve mind szolgáltatóügyileg (értsd fejállomás és settopboxok) "
Most akkor ha a Digi nem tud adni HD-s boxot csak SD-st az előfizetőknek akkor fel van készülve a szolgáltató vagy nincs ? -
-
zolnagy
őstag
válasz h65535 #122549 üzenetére
Na ma reggel is stabilan 14W-t mutatott a fogyasztásmérő.
De megcsináltam a tesztet. Egy 40W hagyományos izzót használtam.Ezek az adatok jöttek ki:
csak az izzó: 39W [kép]
izzó + 40F6320: 39W [kép]
40F6320: 0W [kép]
izzó + 40M6402 rögtön a csatlakozás után: 60W [kép]
izzó + 40M6402 2s után: 53W [kép]
izzó + 40M6402 kb 2 perc után(aztán stabilan ezt tartja): 41-42W [kép]
40M6402 (izzót kihúztam): 14W [kép]Ezzel a teszttel a standby fogyasztás már csak 2-3W az új TV-nél, ami persze elmarad a régi mérhetetlen alacsony standby fogyasztásától. Valószínűleg az új TV-nél több áramkör marad áram alatt, cserébe gyorsabban (azonnal) bekapcsol. A régi TV-nél kb 5s a bekapcsolási idő, cserébe valóban standby a stanby.
@mpo, köszönöm neked is.
megtaláltam az energiacímkét, ami szerint 0,5W a standby, ami az én méréseim szerint nem igaz.
Köszi az EU rendeletet is, majd átbogarászom, ha lesz rá egy kis időm.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Viccrovat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest