Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
6400-as van nekem, tévé adáshoz teljesen megfelelő a hang. Vannak előre beállított hangszínek, hangszín szabályzó és 2 plusz ficsör, DTS TruSurround HD és DTS TruDialog. Tudom parasztvakításnak tűnik, de a hangszín szabályzón egy enyhe V alakot beállítva zene üzemmódban az előbbi két opciót bekapcsolva nagyon kellemes a hang, hangsúlyozom tévézéshez. Nem szakad ki a membrán a basszustól, de ezek fényében érthetetlen számomra azon siránkozások hogy a lapos tévé hangszórója alkalmatlan pl egy híradó nézéshez. Filmhez én is külső 5.1-es rendszert használok.
-
PuMbA
titán
válasz
Bonifani #75746 üzenetére
Természetesen normális
A fizika törvényeit nem lehet becsapni, kis hangszórókat lefelé irányítva vinnyogást fogsz kapni
Én is fejhallgató kimenetre vettem hozzá egy sztereó cuccost 4"-os középmélyekkel aztán viszlát, hangzás megoldva, mert semmivel se rosszabb a TV kimenete, mint egy jobb PC-s alaplapi hangkártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- DOOM - The Dark Ages
- Videós, mozgóképes topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Campfire Audio Fathom! Új! Muzix-nál vásárolt!
- Árcsökkenés: eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- SMSL SU-8 DAC, 2xESS9038QM + XLR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest