Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
junior19 #139616 üzenetére
"a film képmódból is lehet a kiemelthez hasonlót fabrikálni "
minek fabrikálni ?
ha olyat akarok, akkor nézem a kiemelt módot!
Fából vaskarikaIgaza van mpo fórumtársnak és csak ragozzátok a semmit.
Használjátok egészséggel a filmmódot,nincs ezzel semmi gond, de nem kell mindenáron ráerőltetni másokra.( gyári visszaállítás meg ilyen-olyan kalibrálgatás youtube-s képek meg videók alapján stb....röhejes ! )Nekem alapbeállításokon van a készülék( lehet hogy ez szentségtörés a számotokra ) de számomra több mint megfelelő! De mások akik látták azok is elismerően vélekedtek róla .
Mindenkinek egyénileg kéne eldönteni,hogy számára mi a jó kép fogalma,és milyen beállítással használja a ketyeréjét, és ne ti mondjátok meg a "tutit"
Nem kell háborúzni,vitatkozni,legyünk meg békében,unalmas már hogy egy-két emberke itt állandóan csak a saját egóját fényezi és ha valaki esetleg más véleményen van azt rögtön megkóstolják.Ez most nem feltétlen Neked lett címezve csak itt válaszoltam.
Remélem nem bántottam meg senkit, és ne is reagáljatok rá csak hagosan gondolkodtam.
Lehet,hogy rosszul
Béke veletek. -
mpo
veterán
válasz
Semmilyen megjelenítő nem képes azt vissza adni, még a Samsung a Kiemelt módban sem, amit te kint a valóságban látsz.
Ha az emberek tévét néznek a valósághoz közeli élményt szeretnének (focimeccs, dokumentumfilm, akció vagy vígjáték, nem művészfilm), nem szeretik a természetellenes fakó, színtelen, kontraszt nélküli képet.
Ha a táplálkozástudományi szakértők szerint főzöd az ebédet, akkor íztelen, sótlan, zsírmentes lesz, ellenben élvezhetetlen, de a szabványnak és az egészséges életmód előírásainak megfelel.
A csülökpörkölt, az oldalas, a szalonna tiltott, a csirkemell (hulladék) az ajánlott.
Beállítom a tévét normálra, a focimeccs legyen olyan, mintha ott lennék, a művészfilm meg legyen film módban, van elég szűrő a rendezőnél (operatőrnél), hogy művészi hatást varázsoljon a képernyőre, anélkül, hogy én váltogassam a képmódokat. -
mpo
veterán
válasz
Neked köszönhetően állítottam be a tévét elfogadhatóra.
Értem én, hogy a szabvány és a film mód mit jelent, de egy filmben a zene a jelenetekhez igazodik, nem végig érzelmes és halk, néha dinamikus és hangos.
A film mód hangulata nem minden filmhez passzol (szabvány ide vagy oda) és a zene sincs mindig összhangban a filmmel.
Ha kalibrálod a tévét, akkor a szabványnak megfelel, minden tökéletes, de a film nem igényli a fakó, színtelen film módot.
Ha a zenére gondolok, fuvola, hárfa, Pink Floyd, AC/DC nem minden filmben lenne jó filmzenére, egyik itt, másik ott.
Így vagyok a film móddal, ahhoz olyan film kell, amihez ez a képi lehetőség szükséges.
Ma már nem igénylik az ilyen filmet, ami gondolkodásra késztet, érzelmeket hoz elő, katarzist okoz, ezért Pumba moziba járós és sikerfilm koncepciója megdőlt, mert az jut eszembe, hogy: Egyél tehénszart, egymilliárd légy nem tévedhet.
A gyári beállításokat a kalibrálás kijavítja, a színek a helyükre kerülnek, de a film mód nem mindenható és az esetek többségében a nézett tartalomhoz nem megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Politika
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest