Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanboy
csendes tag
válasz Dareiosss #137968 üzenetére
Tudsz elérhetőséget? Janót próbáltam, de nem nincs közvetlen elérhetőségem hozzá, fórumon egy hónapja váltottunk üzit, de konkrét időpontért nem tudom elérni.
Ami gáz az 2019-es samsungokban az a mesterséges intenligenciával körberajzolt kontúr, 0 élességgel is kemény a kép, grafika szerű a kontraszt, miközben a részletekbe beleavatkozik az Ulra Viewing Angle szoftver. A 4k netflix tartalom tele van homályos részletekkel (ebbe gondolom a netflixes tartalom is bele játszik, hdd-ről nem néztem még filmet)Eddig nem tudtam miért ilyen, most olvastam h szoftveresen buherálják. Az 50-75% nál felhuzott gain, pedig arra emlékeztet, mintha a csöves hifi után egy bazári loudnesses cucott kellene hallgatnod.
Nagyon ráfér egy kalibrálás. De az sem old meg mindent, mert a mesterséges inteligencát nem tudod kijátszani, olyan képi módosításokat eszközöl, amire nem tudsz felkészülni, vagyis a kalibrálás egy statikus állapot, abban a pillanatban hogy a fehérek kitettsége, a képi tartalom változik, az egész beállítás elcsúszik.
Azt sem tudod megmondani melyik képi üzemmódban mi történik. A helyi sötétítés alacsony értéke teljesen mást jelent Természetes, Normál és Film módban.HDR-ben pedig megint másként viselkedik az összes samsung, az alábbi tesztet csak alátámasztani tudom.
https://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1557215154
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Építő/felújító topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS