Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPad topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
sziasztok mindenkinek!
Nemrég vettem egy ue32d6500-as tv-t, és bár szép szép, de van vele némi problémám, ami akár abból is fakadhat, hogy én vagyok túl hülye hozzá! Keresgéltem már a gugliban, beszéltem az ügyfélszolgálattal is, olvastam a fórumot, de valahogy nem sikerült kielégítő megoldást találnom a bajaimra! Megpróbálom összefoglalni röviden, mi a bajom!
1- Először is az allshare funkcióval gyűlt meg a bajom! letöltöttem a Samsung oldaláról a progit, minden szép is volt, de az istennek se,m sikerült megosztanom benne mappát! Hiába browsoltam ki a gépen a mappát, nem történt semmi! Aztán itt a fórumon olvastam a "serviio"-ról. Letöltöttem azt, ott már sikerült a mappa megosztás, viszont nem játssza le az mkv fájlokat, pedig hát a támogatott formátumok között van, mégis sikítozik, érte...
2- Rádugom a laptopot HDMI kábellel, és snem látja a tv-t! 1 pillanatra elsötétedik a laptop monitorja, de utána semmi!
3- sehogy sem tudom rá venni a tv-t, hogy wifin keresztül csatlakozzon a routerre! Egyszerűen nem hajlandó, mindent amit lehet, kipróbáltam, semmi! Erre az ügyfélszolgálat sem tudott mit mondani! Nem is lát annyi hálóztatott, mint amennyi van!
4- Rögzítés. Na, ezzel sincs semmi!
Mit csinálok rosszul??? nagyon le vagyok kettyenve, sokat vártam ettől a tv-től, és seghogy sem tudok vele zöldágra vergődni, pedig hát az ilyen feladatok nem szoktak problémát okozni, de most bele törött a bicskám!
Végtelenül hálás volnék, ha tudnátok segíteni! Előre is köszönöm!
pisti.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest