Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
kokokka #131732 üzenetére
Én is pont itt írtam, hogy nem találja meg a TV, de most végre sikerült összebarátkozniuk.
Minden más eszközömmel (telefon, tablet, laptop) egyből működött, most is éppen ezen megy a zene a telefonomról az erősítőre.
Hogy pontosan mi volt a gondja a TV-nek azt nemtudom, de úgy kezdtem a beállítást, hogy minden környezetben lévő eszközön kikapcsoltam a BT-t, és utána indítottam a keresést. Elsőre megint nem látta, de nem adtam fel, és újra rányomtam a keresés gombra, és láss csodát megjelent a listában. Rányomtam a párosításra, és olyan volt mintha nem sikerült volna, hanem kifagyott. Kiléptem a keresés menüből a tv-n, kikapcsoltam az erősítőt amire a vevő van dugva (ez ad neki áramot is), újra bekapcsoltam, beléptem a tv menüjében és ott volt a vevő, és egyből kapcsolódott is. Azóta működik jól, egyből átkapcsolható a tv menüjében a BT-re, és így ugye a hangerőállítás is működik. Öröm és bódottá
(Az alis olcsó átalakító is úton van, de így most már megy a fiókba, ha megjön)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest