Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suste

veterán

válasz kokokka #131732 üzenetére

Én is pont itt írtam, hogy nem találja meg a TV, de most végre sikerült összebarátkozniuk.
    Minden más eszközömmel (telefon, tablet, laptop) egyből működött, most is éppen ezen megy a zene a telefonomról az erősítőre.
    Hogy pontosan mi volt a gondja a TV-nek azt nemtudom, de úgy kezdtem a beállítást, hogy minden környezetben lévő eszközön kikapcsoltam a BT-t, és utána indítottam a keresést. Elsőre megint nem látta, de nem adtam fel, és újra rányomtam a keresés gombra, és láss csodát megjelent a listában. Rányomtam a párosításra, és olyan volt mintha nem sikerült volna, hanem kifagyott. Kiléptem a keresés menüből a tv-n, kikapcsoltam az erősítőt amire a vevő van dugva (ez ad neki áramot is), újra bekapcsoltam, beléptem a tv menüjében és ott volt a vevő, és egyből kapcsolódott is. Azóta működik jól, egyből átkapcsolható a tv menüjében a BT-re, és így ugye a hangerőállítás is működik. Öröm és bódottá :))
    (Az alis olcsó átalakító is úton van, de így most már megy a fiókba, ha megjön ;) )

Új hozzászólás Aktív témák