- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
duc
aktív tag
Jó reggelt.
Friss és üde SGS tulaj lettem, hurrá. Acer Liquid-ről mozdultam (úgy volt, hogy egy ideig nem lesz okostelóm, de egy hétig bírtam csak
Eddig tetszik, tanulmányozom a cuccot. Sok helyen olvastam olyat, hogy másodpercekre is belaggol a készülék, a modaco-n vannak lagfixek is... ilyet én még nem láttam.Mik a tapasztalatok, a későbbiekben (ahogy telik a teló memóriája vagy nemtudom), Nálatok jelentkeztek lassulásos tünetek?ps.: 5 helyen érzékel a multitouch egyszerre, ez nekem új
[ Szerkesztve ]
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
Üdv,
három kérdésem lenne a gurukhoz:
-a gyári romot mivel tudom elmenteni, hogy esetleges probléma esetén visszatölthessem?
-meg lehet-e mondani frissítés után, hogy az Kiessel vagy Odinnal történt?
-a többek által preferált JM7 firmware miben különbözik a gyáritól (a sebességen kívül)Köszi!
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
válasz icecave #8823 üzenetére
beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése
itt szűrőnek beadod hogy "mind"
TwLauncher, "alapértelmezések törlése"
ezután home nyomáskor megkérdezi melyik legyen az alapértelmezett home alkalmazás.
-
duc
aktív tag
válasz tariattila #9658 üzenetére
nekem bekapcsolt zárnál is rebootol hosszú gombnyomásra, de tovább kell tartani mint kikapcsolt bill.zárnál (WJFF, XXJF5, TMHJF3)
-
duc
aktív tag
válasz ForRedGlory #9915 üzenetére
Szia, engem érdekelnek a beállításaid, tedd közzé légyszíves!
Köszönöm!
csab2: ez azért odatett... lényeg, hogy rendben van!
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
-
duc
aktív tag
válasz TwentySix #9945 üzenetére
Azt nem tudom, hogy kabátban zsebben ez az eredmény menyire normális, de ha ezen adatok alapján szeretnék navigálni motoron (zsebben a teló, sisakban a headset) akkor eltévedek... Van itt egy pár durva kilengés.
-
duc
aktív tag
válasz zorromoto #11556 üzenetére
Szia, TasKiller free-t próbáld, Marketen fent van. Alkalmazásként települ, de lehet kitenni widgetet is... Itt mini ikonokkal jelzi a futó appokat (ha valamelyiket nem szeretnéd látni mert mindig futnia kell, akkor azt az alkalmazáson belül tedd védett listára)
[ Szerkesztve ]
-
-
duc
aktív tag
Kipróbáltam a Firefoxot. 2 percig nem volt fent, szvsz egy szar (érzékenyebbeknek: még kiforratlan béta...). Oldal lassan töltődik, néha félúton megáll. Nagyítás gyors, de szemcsések a betűk, kell egy-két tizedmásodperc mire lerenderel. Már a Dolphin HD-ban is idegesített a két oldalsó sáv, itt is van.
Gyári böngésző rulz.
uff.üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
válasz ForRedGlory #11830 üzenetére
Tudom mi a béta. Amennyiben elolvasod a kommentemet válasz előtt, akkor nem hagyod figyelmen kívül, hogy ezt meg is említettem
-
duc
aktív tag
Sziasztok,
feltoltam a JPM-et. Előtte gyári T-s JF5 volt rajta. A menet ez volt:
-elmentettem az efs mappát -csak ezért rootoltam
-wipe, reset recoveryből
-Csak a PDA-t tallóztam Odinba, Pitet nem, start. 2 perc 13 másodperc alatt betolta.
-wipe, reset recoverybőlmegmaradt az Imei, internetet újra be kellett állítani.
Hogy kell megnézni a product code-ot?[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
válasz compi.hu #12502 üzenetére
a JPM-el a GPS jónak tűnik elsőre. Gyors teszt: (amin eddig elbukott)
beállításokban ki van kapcsolva a "segítő érzékelő", bármi is legyen az
Udvarra kimegy, GPSstátusz elindít
10 mp-en belül 9/9 hold (most itt a gép előtt bent 5/5)
Mytrack izzít, majd elmentem a kapuig és vissza (kb 15m)
gyönyörűen felrajzolta és végre nem mozog magától a jelzés ha megállok!
Ha ez ilyen marad, a végén még geocachingra is jó leszüdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
Helyesbítek. Most kimentem megint, elmászkál de 5-10 métert. Ennyit ír a GPSStátusz is hibahatárnak, a mászkálás ezen belül maradt. Egzaktabb mérés kellene... Jobb mit eddig, de a tökéletestől azért messze van.
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
Sokkal jobb mint volt, a kilengések csökkentek, de nem értem az egészet. Ha gyalog megyek (kb 5km/h) akkor mint a kisangyal. Ha megállok, és nézem a jelet a térképen, akkor az tűnik fel, hogy kényszeresen azt hiszi, hogy még mindig megyek. Majd ha kicsúszik a hibahatárból akkor elindul másfelé. Kóvályog vagy fél percig, akkor leesik neki hogy megálltam, ekkor abbahagyja a kószálást és megáll jó közelítéssel ott ahol vagyok.
-
duc
aktív tag
Szia,
ez nem lag. Tegyél be egy statikus hátteret, akkor ok lesz. Némelyik live wallnak nagy erőforrásigénye van. Nekem is az egyik legfontosabb, hogy teljesen "folyékony" legyen a teló kezelése, ezért első dolgom feltenni egy home alkalmazást, a gyári az lassú.
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
Egy egyszerű home app, semmi csicsa. Itt egy video pl: LauncherPro. Ha megy a boltban a net akkor Marketről 1 perc alatt fel lehet tenni a free változatot. Persze használható a gyárilag adott cuccokkal is, de van mit csiszolni rajta. És lehet is. Ez Android
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
válasz masterful87 #12672 üzenetére
Home gombbal is kiléphetsz, háttérben elfér... Ha csökken a memória akkor az android kilövi a nem használt háttérfolyamatokat. Nálam bevált. Egy ideig fent volt a TasKiller free, manuális kilövések esetére, de már azt is leszedtem. Működik ez rendesen, egy dolog kell hozzá szerintem az pedig a lagfix. Amíg 2.1-em volt, Voodoot használtam, most 2.2-n még nem volt lag. Ha lesz 100+ alkalmazás fent, akkor ide is kellhet...
Úgyhogy én beléptem a taskkiller ellenes táborba[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
Hal,
nem tudom, hogy másnak ez új-e, de találtam egy kódot amivel meg lehet nézni a product kódot root és egyéb alkalmazás telepítése nélül: *2767*4387264636#
-
duc
aktív tag
Remélem azért, mert rájöttek hogy ami kikerült az egy félkész béta. Amiket eddig észrevettem:
-a böngésző lassú (igen, flash nélkül is lassabb mint a JM9)
-a galériát elfakták (oldalt eltűnik a kép mielőtt még kiúszna. A galéria egy jó alkalmazás volt, minek kellett egyáltalán hozzányúlni???)
-nem hozta a GUI az elvárt sebességnövekedést (lehet h csak az én elvárásaim nagyok)
-GPS jobb, de még mindig a béka segge alatt van bármi máshoz képest
-Ígérgetés - be nem tartás - hulladék kiadás, ezzel időt nyerés - hulladék visszavonás, kussolás, további időt nyerés - majd egyszer még egy hulladék kiadás... stb
ezek bosszantanak legjobban, kicsit bevallom elkeseredtem.üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
duc
aktív tag
Supercurio hegesztett egy lagfixet froyora: Voodoo
-
duc
aktív tag
válasz babosmiki #14263 üzenetére
Szerintem pont attól lesznek mikrokarcok, ha folyamatosan tokban van. A tok és a készülékház közé szorult porszemek folyamatosan alakítják a felületet. Nem használok tokot, zsebben hordom, semmi karc rajta sehol.
szerk: A homokszórás jó ötlet a hátlapra. Nekem nem tetszik hogy fényes...
[ Szerkesztve ]
-
duc
aktív tag
válasz Kakumix #15258 üzenetére
A LauncherPro Appdrawerjéről van szó? Mert ott megfogom az appot, kitesz a home felületre, még mindig fogom az appot és a kuka fölé tartom... még mindig fogom, egyszercsak kiírja, hogy Uninstall, elengedem és voilá-- törlődik
-
duc
aktív tag
válasz tariattila #15449 üzenetére
Nekem csak az M betű hiányzik, de feltettem a "Youlu Addressbook"-ot, és megszűntek az ilyen irányú gondjaim... Szerintem eddigi legjobb a témában
-
duc
aktív tag
Sziasztok,
eladó a telefonom, részletek itt: Galaxy S
-
duc
aktív tag
Szia,
amire vigyázz a vételnél:
-IMEI szám meglegyen ( *#06# -el meg tudod nézni), egyezzen a dobozon lévővel (ez kell, ha garira kerül a sor),
-Jótállási jegy, számla legyen,
-Szánj rá időt, hogy az átvétel helyszínén próbáld végig a fontosabb funkciókat, vagy használd a *#0*# kódot ez a teszt menü (kijelző, hang, vibra, kamera, szenzorok, érintőpanel, soft gombok, előlapi kamera, iránytű)
-karcokat keress a sarkokon (leejtés miatt pl)
-Wifin vagy 3G-n netet próbálj,
-Ha már ott vagy a neten, marketről GPSTest, ezzel csekkolhatod, hogy milyen a GPS vevő érzékenysége,
-mindenképp bonyolíts egy hívást a telóról, teszt képpen.Ezzel már annyira nem lehet mellélőni...
-
duc
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest