- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zazenke
őstag
talán nem kellene első nap kontárkodnom de úgy látom az hogy kiáll a szilikon szíj az azért van mert így van valamiért kiöntve és megtámaszkodik egy válon amit sniccerrel lekellene vágni alulról és nem is látszana így viselés közben . Ez a kis kiugrás a szövetszíjon és más szíjjakon nincs kialakítva és ezért tudnak azok jobban irányba fordúlni. Nem tudom milegyen
-
petresq
csendes tag
kérdés : aod on, folyamatos pulzus be, fényerő maxra húztam (napon voltam), az óra pár mp után elsötétül, így ha látni akarom az időt hozzá kell érjek. ez normális? megoldás esetleg? valamint elsötétülés után nem mutatja a pulzust folyamat csak az utolsó értéket asszem
-
zazenke
őstag
voltam a médiába megvettem a 44mm-es modellt. fel lett próbálva mindkettő méret . a 40mm pont olyan furcsán áll egy vékony csuklón mint esetleg a 44mm . Mondta is az eladó hogy a kisebbik nőknek való. A nagyobbik ki sem volt téve fel sem lehetett próbálni az eladó vette le a kezéről a sajátját . Neki még vékonyabb volt a csuklója. Nem véletlen nemgyártanak most már férfi kicsi modelleket megy ki a divatból . A samsung is már egy fehér holló. se a xiaomi se a huawei nem gyárt már kicsi férfi modelleket . csak nőibe. Viszont az hogy a gumipánt eláll az valós ha nem is annyira mint Alicewake kezén. az eladó azt mondta be fog majd idomulni . Ebben nem vagyok biztos és venni fogok hozzá normális fém szíjat feketét .Az eladó is azzal viselte. 170-175 mm a csukló méretem vagy a kettő között valahol.. A tissot órám 42mm de az polirozott acél. Lehet az sem mindegy a szemnek hogy milyen színű az óra és a szíj
-
zazenke
őstag
sziasztok arról van valakinek infoja hogy a 40mm es modellnek mennyivel kevesebb az üzemideje? mert hiába van kisebb kijelzője az nem sokat befolyásol ha alig van bekapcsova a kijelző. Ilyenkor elvileg az aksiméret csak a meghatározó hiszen a szenzorok meg ugyanazok.. Vékony csuklóm van és félek hogy nem néz rajta ki jól a 44mm . Na meg az a szíj elállás is elég béna ami a tesztben meg van említve. Alig van a piacon választék kis átmérőjúű modellből. Xiaomi huawei mind nagyobb modellekkel jönnek ki férfi változatban.
-
Laraxior
titán
Én a sima Watch7-et 2 naponta töltöm. Nincs rajta kikapcsolva semmi
-
BusinessGuy
őstag
Nem tudom hogy megy egyeseknek annyit, én energiatakarékra rakom éjjelre, és néha nappalra is ha nincs dolga, gps is off ha nincs dolga, AOD off, 4g off és a 3 teljes nap alig jön ki. Ha végig energiatakarék van akkor talán a 4. napba belenyalhat.... Nézz szét a neten átlagos használattal 2-3 nap a plafonja.
De ha igy használod ahogy irtad 5 nap szerintem van benne esetleg még több is. Alapból ahogy iortam állandóan bekapcsolva 3 energiatakarékkal is játszogatva 3 nap a plafon. -
polonic
félisten
A galaxy wearban vannak számlapok, minimalista stílusú is.
GPS lehet, wifi lehet bekapcsolva. Csak akkor használja, ha szüksége van rá, edzéskövetés pl, vagy amikor kell a wifi hálózat.
BT meg kell, mert azon keresztül tartja a kapcsolatot a telefonnal.
Igen, google wallettel működik. -
petresq
csendes tag
Megjött végre. Rengeteg kérdésem van. (meg még lesz)
Szamlapot ingyen hol tudok szerezni? Egyelőre aod on, vmi minimal stílust akarok ami nem fogyaszt sokat, időt meg pulzust mutat az elég.
GPS, wifi Bluetooth kell h mennyen folyton?
Nfc-s fizetés hogy működik? Csak google wallettel? -
Véleményetek szerint egy Watch Ultra hány napot menne el az alábbi feltételek mellett:
- 7:00-tól 21:00-ig bekapcsolva, a többi időben kikapcsolva
- esim off
- Aod off
- érzékelők kikapcsolva ( vagyis akkor fog működik ha ténylegesen mérni szeretnék valamit, feleslegesen ne fusson a háttérben)Van értelme lecserélni egy w6 47mm classicot erre? Miben tud esetleg újat nyújtani?
-
Laraxior
titán
válasz
viewdetails #228 üzenetére
A csat az eppen nem, de a szij az borzasztoan. 1 honapos lehet kb...
-
Laraxior
titán
Jól mér ez a lépésszámlaló amugy?
Illetve a kalkulalt energiapontszammal mi a helyzet? Nekem allandoan 50 korul kalkulalneha felmegy ugyan 70ig, de felette még sose lattam
-
viewdetails
addikt
Az alap szíj csatja nem kopik senkinek?
-
petresq
csendes tag
Én ezért néztem meg előtte. Én csuklom is ropi. De kipróbáltam a 40mm szíjával, (az rövidebb) úgy valamiért meg nem tűnt olyan nagynak. Uh rendeltem simán plusz egy rövid szíjat. De pl külföldi Samu oldalon eleve választhatsz hozzá rövid v hosszú szíjat is
-
gyuri2008
veterán
Én ma délelőtt átvettem,kibontottam és visszaraktam a dobozába ugyanis igan nagynak tünt a 44mm-es,nagyon vékony a csuklóm.
Megy vissza a Samsunghoz a 14 napos elállásba,.
Gondolom vissza veszik mivel ki lett bontva.
Várom mikor jönnek érte.
Pedig nagyon jó árban kaptam meg kuponokkal.113.043 forint-ért. -
petresq
csendes tag
Végül megrendeltem. 44mm bt. Samsung oldalon az ügyfélszolgálatostól szereztem egy 10%os kódot + SAMSUNGAI kód még 5%.
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
olcsoleves #221 üzenetére
Közben megoldottam, a play áruház cache és adatok törlése után helyrejött. Külföldi fórumokban is volt erre panasz másnál is.
-
olcsoleves
csendes tag
válasz
JockeyEwing #220 üzenetére
Egy-két alkalommal nálam is beragadt már, nyomj egy restartot vagy kezdj el valamit letölteni a Playből. El kell tűnnie.
-
polonic
félisten
válasz
JockeyEwing #218 üzenetére
Nyomj rá arra az ikonra és akkor láthatod.
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziaaztok
Honnan lehetne megtudni, mit tölt le az óra? Gondolom ez az ikon azt jelenti.
Szoftver legdrisebb, azt nem töltheti. Play áruház frissítve, azt sem. Samsung alkalmazások is frissítve, így azt sem. Mi a kő lehet ez, van valakinek tippje? -
Kami11
őstag
válasz
gyuri2008 #212 üzenetére
Nekem egy W4C-t váltott az ultra, a viszonylag lassú töltésen kívül más problémám nincs vele, ez sem életbevágó gond, meg lehet szokni. Az viszont pozitívum, hogy ez 3-3.5 napot bír, a W4C 1-1.5 napjához képest. Ezért sem okoz gondot a hosszú töltésidő, mert ha hazaérek a melóból és vacsorázom, tisztálkodom addig töltőn van és ez alatt az idő alatt szed magába annyi szuflát mint amennyit elhasználtam napközben, sőt, néha többet is.
Viselem alvás közben is az alváskövetéshez, pontosabb mint az előző órám, nem is kevéssel, sebességben pedig össze sem hasonlítható a kettő. Az LTE funkción és AOD-n kívül szinte minden be van kapcsolva és így is bírja a ~3 napot.
A legutolsó frissítés megoldotta az akksi merülés problémáját, ha még ezen is finomítanak, én meg leszek elégedve vele, nekem se nagy, sem kis problémám nincs vele. 1 hét wellness után, ahol kapott vizet rendesen, sőt 1x még szaunát is (elfelejtettem levenni),a vízállósággal sincs gond, bírta a termálmedencét is, igaz utána lemostam csapvízzel alaposan.
Én ajánlom! -
polonic
félisten
Én ma úsztam tóban először, mióta megvan az óra.
Itt nem javult semmit. Ugyanúgy megbízhatatlan az óra és nem jól méri távolságot. -
gyuri2008
veterán
válasz
undercover #213 üzenetére
Akkor kisebb probléma van vele?
Ha igen,mik azok? -
gyuri2008
veterán
Akinek van w7 órája mik a tapasztalatok?
Itt a fórumon elég sok problémát írnak. -
Edit!
csendes tag
Létezik már olyan alkalmazás ami egész nap így mutatja a pulzust nem csak alvás közben?
-
gyuri2008
veterán
A Watch 6 érdemes erre a típusra lcserélni?
-
-
dionaea
őstag
Érdekes dolgok a szabványok. Labor körülmények között új eszköznél. De mi van egy egy éves eszköznél? ahol a a sok hő hatás gyengíti a tomitést. A g shockon meg merem nyomni pls a gombot a víz alatt de pl instinct nél elbizonytalanodom. Az is tény hogy a w5 pro T nem merem vízbe vinni mert hát az az 50m az elég karcsú. Más még abban úszik hiba nelkul.De tényleg mindegy az egész majd a w8pro shock vagy mi lesz a neve biztos jobb lesz.
-
válasz
Parallaxis #202 üzenetére
Ha a Garminon van hangszóró és vagy mikrofon, akkor ott bizony ott is egy víztaszító anyag van.
-
S@c@
őstag
válasz
Parallaxis #202 üzenetére
Szia!
Sztem engedjuk el, ollie vedi a samsungot koromszakadtabol, mind a toltest, mind a tomiteseket. A forum szoljon a 7es orarol es a felhasznalok tapasztalatairol.
A tobbseg megirta, hogy a toltes lehetne gyorsabb es az aksi is birhatna jobban. A watch 7 ultrarol vajon lesz teszt kulon?
-
Parallaxis
addikt
Na meg azzal tisztában vagy, hogy a hangszóró és mikrofon nyílásokat csak egy víztaszító, szövetszerű anyag védi a víztől?
Már amelyiknél..
Nézd meg pl. az új Garminokat, ott még a gombokat is elektronika figyeli, nincs az óraházba belépő alkatrész. Magát az óraházat meg mechanikusan zárják le, nem ragasztással, ami elengedhet.Ja, és ha nem ragasztás van, hanem tömítés, az is tönkremegy a melegtől.
Ez biztos érdekes lenne a katonai minősítésű eszközöknél, ahol a sivatagi körülményeket pont ugyanúgy el kell viselnie, mint a sarkvidéki hideget
(Óhh várj.. a Watch 7 is papíron megfelel ilyen szabványnak)
-
S@c@
őstag
Az állítás egyrésze igaz az okosóráknál és mobiltelefonoknál csak, de néhány pontosítást érdemes tenni: Az okosórák és mobiltelefonok hangszóró és mikrofon nyílásait valóban gyakran egy speciális, víztaszító anyaggal védik. Ez az anyag általában ePTFE (expanded polytetrafluoroethylene), ami egy porózus, szövetszerű membrán.
A vízvédő membránokat valóban gyakran ragasztással rögzítik az eszközökhöz. Ez a módszer elterjedt mind az okosóráknál, mind a mobiltelefonoknál. Azonban nem minden esetben használnak ragasztást:Egyes esetekben tömítéseket is alkalmazhatnak. Léteznek más rögzítési módszerek is, például mechanikus rögzítés. A magas hőmérséklet károsíthatja a tömítéseket vagy a ragasztást, ami ronthatja a vízállóságot. Ezért a búvár és egyes okosóráknál , mint az apple watch ultra, már a mechanikus rögzítést alkalmaznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- Garmin venu 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest