Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolmesz #24835 üzenetére
Nekem a hivatalos MIUI csinálta, hogy elkezdett melegedni, majd szintén ilyen gyorsan merült. (Battery drain) Másik kernelt javasoltak a gyári Silay helyett, de más kernellel is olvastam, hogy előfordul
(Igaz, Én másikkal nem próbáltam.) Most pont azért nem MIUI van fent, mert melóban kezdte ezt eljátszani 2 nap is. De már viszket a tenyerem, hogy feltegyem
Igaz nekem NOVA kell rajta, de az csak úgy megy, hogy System app-pot csinálok belőle. Addig nem nem is lehet kirakni widgetet, pld. Ja meg szeretném egyszerűbben frissítetni hetente, eddig alapba állította a rendszeremet, de lehet valamit Én csinálok rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest