Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Más Android főverziónál én biztos, hogy a kályhától indulnék. Először 3+1 (pit) fájlos, gyári JB -t raknék fel PC -s Odinnal, repart -tal. Aztán a mikroSD -s Philz kernelt, hogy legyen CWM, aztán CWM -ből a többit. Más Android verzió lehet eltérő partíció kiosztású, amit nem lehet CWM -ből orvosolni.
-
törölt tag
Only write? Kereső nuku?
Arra kényszerítesz, hogy magamat ismételgessem. -
törölt tag
A ROM stimmel. Ez gyári alapú, semmit sem kell hozzá külön telepíteni. Aroma installos, tehát telepítés közben ad választási lehetőségeket, hogy miket telepítsen és miket ne.
Az a kernel viszont NEM JÓ!!! Az KK -hez való. JB gyári alapúhoz 8.xx, CM -hez 9.xx való. Nekem ez a Dorimanx van a Wanamhoz. Ha jól emlékszem, akkor a Wanam alapból Philz kernelt használ. Ha nem kellenek Dori extrái, akkor hagyhatod a Philz -t. Nekem csak rövid ideig volt, de nem volt gond vele. Úgy tudom, hogy általában jó kernelnek tartják. Nekem kellett a CIFS modul, meg a BLN, azért váltottam Dorira. Meg már S1 -en is Siyah kernelt használtam, ami Dori elődje.
-
törölt tag
A teló működését befolyásoló beállításokon én sem nagyon változtattam. Egy kicsit módosítottam a kijelző fényerő kezelésén, bekapcsoltam a BLN -t, felhúztam az USB és az egyéb töltésmódokat is 650mA -re és persze aktiváltam a CIFS modult. Szóval semmi CPU feszelés. A bezárási RAM határértékekkel megpróbáltam variálni, de csak rosszabb lett. Inkább azt is automatizálóval oldom meg. Sztem az akkuidőn is többet lehet javítani az adathasználat és a szinkron automatizált optimalizálásával, mint "csodaromokkal".
-
törölt tag
Fejlettebb? Nézőpont kérdése. Én inkább csak korlátozásokat tapasztalok. Ha lenne a KK helyett egy JB 4.3 erre a kínai telóra, akkor azonnal lecserélném. S2 -n csak ráböktem a Mount Managerben a csatolásra és már be is húzta a NAS -t a teló fájlrendszerébe. Vicces volt, amikor a SolidExplorer kiírta, hogy 2TB a teló tárhely.
Ezen a KK -en meg SELinux, meg emulált tárhely, meg kiskutyaf...a, hogy semmi se működjön normálisan.
S2 -n több, mint két éve megy a Wanam 14.1, Dori kernellel, gyakorlatilag nonstop üzemmódban, 200 feletti telepített alkalmazással. Nem csereberélni kell a ROM -okat, hanem tudni kell beállítani és akkor csak használni kell. Majd újra kell raknom vmikor, mert megváltozott a teló feladatköre és csomó telepített dolog fölöslegessé vált. De max. annyi lesz a változás, hogy a 14.1 helyett, az utolsó, 14.6 -os Wanamot rakom fel. Semmi olyat sem használok KK -en, amit ne tudnék megoldani JB 4.1.2 -n. Ezért bukjam be pl. a gyári Mali driver -t, hogy még az MHL se működjön? Kösz, de nem! Csereberélgessen ROM -okat, aki akar, én inkább használni szeretem a telót. -
1. Igen, a Beállítások - Telefon - CM frissítéseknél tudod beállítani, hogy milyen frissítésekről értesítsen. Itt manuálisan is el tudod indítani a keresést. Verziók között (CM11-CM12) is tudsz vele frissíteni.
2. Nekem ugyanúgy menti le, mint ahogy a telefonon van. Mappa, benne almappák és fájlok. Ha gond van, pont így kell őket visszamásolni. Root jog kell a lementéséhez, ha jól tudom. Sokan a Root Explorert használják hozzá.
3. Igen azelőtt. Belső memóriában Clockworkmod mappában tárolja.
4. Nekem megfelel a CM gyárija, sokan cserélgetik másikra.Az oldal tetején van egy összefoglaló, nyisd le ott sok okosság van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest