Hirdetés
- Micro Four Thirds
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
migabi24 #39958 üzenetére
Nekem ez a Wanam jött be. 14.1 -en, vagyok. Ez után még kijött a 14.6, de még nem frissítettem (lustaság). Ez Samsung alapú, tehát működik minden, ami a gyárin, plusz néhány extra. De sztem ennél is több múlik a kernelen. Próbáltam Philz -t, meg még másokat is, de a Siyah után sivár volt mind. Aztán ráakadtam a Dorimanx -ra (na jó, rávezettek
). Ez a Siyah folytatása. Ehhez is van STweaks, olyan lehetőségekkel, amiknek a feléhez hozzá se merek nyúlni. CPU, GPU frekvencialéptetés, kijelző fényerő mod, töltőáram szabályzás, BLN, memória használat szabályzás, stb, stb. Nagyon megszerettem. Ráadásul nincs is más lehetőségem, mert tudomásom szerint CIFS kernel modul csak Doriban van, azt meg napi szinten használom. Ez hálózati meghajtó (pl. NAS) kernel szintű, fájlrendszerbe csatolásához kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest