- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
kalapaacs #40786 üzenetére
pénteken írt a bolt, hogy megkapták, küldik a szervizbe... aztán hogy ez a szerviz hol van, mit fog vele csinálni és meddig, azt nem tudom... majd a hét vége felé rákérdezek hogy állunk, mit sikerült összehozni 1 hét alatt... aztán majd valami lesz... de már nagyon szenvedek a Sonic-kal, szóval lassacskán haladhatna már a dolog
vagy ha várnom kell, akkor tartson el 30 napig, akkor törvény szerint jogom van visszakérni a vételárat
-
Arcanis
aktív tag
válasz
kalapaacs #40189 üzenetére
Hát először is az sgs2toext4 eszközzel átkonvertálod rendes ext4 image-be.
Majd a DiskInternals Linux Reader-rel mountolod az ext4 image-et. Ezek után már rendesen tudod böngészni, illetve kimenteni merevlemezre a kívánt fájlokat.Na megelőztek
-
Rotate
veterán
válasz
kalapaacs #39316 üzenetére
nem tudom, egyszer csak rossz lett...
viszont van fejlemény:
Ugyebár a szerviztől megjött a diagnosztika, alaplapcsere szükséges, viszont mivel náluk nem érvényes a garim, a telefont visszaküldik javítatlanul, és fizethetek nekik €12,50-et a diagnosztikáért
bazinga
Irtam a boltnak az FB oldalára, hogy milyen jól jártam, azt mondták a diagnosztikát átfizetik, de az előző mailemre még mindig nem válaszoltak, és láss csodát, törölték a hsz-em FB-ról... gondolom kínos nekik a dolog... úgyhogy írtam új posztot, bemásoltam a mailem tartalmát, hogy tessék válaszolni...
a mailben egyébként azt írom le dióhéjban, hogy köszi hogy átbasztatok, ne javítsátok ti sem, vissza a pénzt, vagy megyünk a bíróságra...
asszem egy darabig még nem lesz telefonom...
-
zack
nagyúr
-
agabe
addikt
válasz
kalapaacs #10840 üzenetére
szep eredmeny, de ez szerintem is eleg kimelo mod.
ez direkt arra van, hogy taperald, mailezz, webezz, egyeb funkcioit elvezd.
kimelni jo a zte blade is, es ha kell az is hasznalhato (nem s2-es szinvonalon) barmire amire s2...ha meg csak kizarolag kimeljuk, akkor olcso "buta" telefon kell.par napja ennis kimelem, es el is megy gyari akkuval 30+ orat 2 ora kijelzovel, 1-1,5 ora telefonalassal meg persze folyamatos mail , fb sync-kel wifin.
-
Psytech
őstag
válasz
kalapaacs #9492 üzenetére
Az odexed az a gyári firm amit kies-el vagy odinnal teszel fel. Főbb ismertetője az az, hogy a system/app-ban mondjuk a phone.apk mellett van egy phone.odex is (minden appnak van + egy ilyen .odex kiterjesztésű része. Ez tárolja az egyéb információkat az apk-ról.)
A deodexed stock rom szintén egy szimpla módosítatlan gyári firm, de ez cwm-ből zipként telepíthető, rootolt, busybox, cwm-el ellátott. Ennél a system/app-ban nincs .odex végződés az apk-k mellett. Ezeket sokkal egyszerűbb módosítani, témázni, stb. A rommerek szinte mind ezt használják.Jkay rámegy stock romra is, ez igazából csak egy mod, nem egy custom rom. Az tény, hogy a GB-s custom romok 99%-a használja ezt a modot, de ez is csak azt bizonyítja, hogy nagyon jó
(#9496) zack tudtommal is csak az XWLA4 a legutolsó támogatott rom
ICS-re még nem csinált semmit, azaz már dolgozik rajta, de még nincs kész.
-
Psytech
őstag
válasz
kalapaacs #9436 üzenetére
Vertumus oldalán nincs fent a letöltési linkek között, de egyszerűbben is kikapcsolhatod, hogy ne villanjon be a képernyő lezáráskor: Beállítások - > Fejlesztői beállítások - > Ablakanimáció skálázása: kikapcsolva , Áttűnési animáció: kikapcsolva.
Ha ez van beálíltva, akkor crt-off eltűnik.
-
zack
nagyúr
-
-
Flashhh
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest