- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Volt szerencsém tesztelni egy iPhone 4-et és egy Galaxy S II-őt is néhány napig a kedvenc zenéimmel, Xears fülesemmel.
Az iPhone nagyobb hangerőt tud (bár a Galaxy is maxon már fáj), illetve egy picivel nagyobb dinamikával szólalnak meg a számok, ez FLAC-nél jellemző inkább.
Ha mindkét telefont EQ nélkül hallgatjuk, az iPhone kicsit talán egyenletesebben szólal meg ami a mély/magas tartományt illeti.
Egy PowerAmp-al megtámogatva viszont nagyot lehet dobni a Galaxy-n, míg az iPhone esetén nincs lehetőség egyéni EQ/Hangszín beállításra.PowerAmp-al nekem tetszetősebb hangzást sikerült kihoznom a Galaxyból, legalábbi ami az öblös mélyeket illete.
Szerintem neked a Sennheiser fülessel érezhető lesz a különbség az iPhone javára, de nem hiszem, hogy zavaró mértékben, egy próbát mindenképp javasolnék.
-
-
törölt tag
Zene lejátszására én és rengeteg más androidos a PowerAmp-ot használjuk. Nem ingyenes, de cserébe lejátszik FLAC-ot is, kezeli a borítókat és a dalszövegeket is.
Ha nagyobb hangerőt akarsz kicsikarni az eredetinél akkor kellhet még a Voodoo Louder amit 0.5€ támogatásért kapsz meg.
GPS-re több megoldás is van, pl. Sygic vagy a Navigon, de van több alternatíva offline megoldásra. Esetleg androidos iGo. Ezek is fizetősek, de nem vészesek.
Azt, hogy az Android jobb-e, mint az iOS nehéz eldönteni. Mindenkinek más szempont számít.
[ Szerkesztve ]
-
BOTICSELLI
tag
Szakmailag?
Mert ezerszer jobb rendszer és telefon mint bármelyik iPhone.
Ennyit a "szakmaiságról"...
Ha nem döntötted el biztosan, akkor maradj az iOS-nél.MacBook Pro-t használok, volt iPhone 3, 3GS, 4
Tehát ismerem az Apple dolgait.
A Mac bejött, az iPhone nem.
Jobb az S2!http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
Everman
addikt
Az iGO Primo-tól alapból búcsúzhatsz, mert nincs Androidra, hackelt warez Amigo van csak.
Az audió hardver alapól gyengébb SGS II-n, viszont van jó pár lejátszó, ami flac-et lejátszik, megfelelő fülessel és állítgatással nem biztos, hogy érezni fogod a különbséget.
A telefonálás hangminősége gyengébb, a másodlagos, zajszűrő mikrofon csak dísznek van, több problémát okoz, mint hasznot (javulást okoz a hangminőségben a teljes kikapcsolása).
Játék, zenei és irodai szoftver választék lényegesen szegényesebb.
Vásárláskor nem árt, ha rögtön beruházol egy 2000-es aksiba is, mert a gyárival jelentősen kevesebb a készenléti ideje, mint az i4-nek.
Zenefelismerők ugyanazok megvannak, de iTunes szintű zenei áruházat ne várjál, nincs.
Mint ahogy iTunes szerű desktop klienst (sync, backup, offline app tárolás stb.) se.Előny a nagyobb kijelző (ugyanakkor kell egy kis idő, amíg megszokod, hogy ismét vannak pixelek ). Nekem jobban bejött a könnyebb súly és a kissé műanyagosabb design.
Sebességgel nincs gond, a testre szabhatóságot és barkácsolhatóságot meg gondolom nem kell külön részletezni
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
A zenei reszhez keveset tudok hozzaszolni, mert nem surun hasznalom ezt a funkciojat, de az tuti, hogy barmilyen formatunot le fogsz tudni jatszani.
Vllt aki osszehasonlitotta iphone-al nem is gagyi fulessel, es az o szubjektiv velemenye szerint nativban kicsit jobb az iphone, de pl poweramp-al neki jobban tetszett amit ki lehet hozni sgs2-bol, mint amit barhogy el lehet erni iphone-on.
Mindenre van progi, es nagyon sok ingyenes is, es ingyenesek kozott nem csak gagyik vannak.
Iphone-samsung kozott kulonbseg anyaghaszbalatban van, cserebe samsung valamivel jobban turi a baleseteket, de dobani ezt sem erdemes.
Telefon nagyobb...talan nem esik annyira kezre, de ez egyenfuggo.
Kijelzo nagyobb/kisebb felbontas ... nem erzem a hianyat nagyobb felbontasnak ekkora mereten sem.
Gps navikbol is van par ingyenes probalkozas (az offline-ra gondolok), es nem is hasznalhatatlanok, de termeszetesen a sygic, igo jobbak. En szoktam hasznakni a beepitett maps-et is, nekem megfelel boven, bar igaz, hogy nem az utakat rovom naponta, de erdekes modon van ahol jobb mint a fent emlitett nagynevuek. Hatekonysaga teljesen jo...kulterben hamar talal jelet, es nem veszti el.
Allitolag a sonyericssonok a legjobbak ebben, de azok mas szempontbol (hardveresen) gyengebbek, kisebb bennuk a potencial.Akkor fogod megtudni, hogy neked bejon-e az android, ha kiprobalod. Ha szeretsz sajat magad mindenfelet allitani, valtoztatni (mint pc-nel, de ott is a linux rugalmassagara kell gondolni inkabb, nem a windowsera), akkor ez jobban fog tetszeni, az s2-es meg az egyik legjobb elerheto keszulek.
-
F-ECT$
titán
Ezek "súlyos" kérdések, a topic ennél könnyedebb hangvételben zajlik. Szerintem a váltás előtt keress meg egy sgs2 tulajt, és nyomkodd Te a készüléket.
Az appok és játékok minősége: ha mindkét rendszeren megvan az adott app, akkor nincs különbség szinte, viszont jóval kevesebb játék és app van androidra. Ár gondolom hasonló.
GPS elég jó autós navira. Volt itt egy srác, akinek gyalogos navira kellett, és ott egyértelműen az iphone tűnt jobbnak. Van igo (de nem primo), sygic, navigon, waze és még valami free navi is.
Zenefelismerő: soundhound, shazaam.
Zenebolt is alakul a google-nél, de még biztos nem itunes szintű.
A poweramp jó zenelejátszó, de én nem túl sok flac-t hallgattam még vele, ezt is érdemes lenne élőben kipróbálnod.
Olyan embert keress, aki valamennyire ért a telefonjához, mert ez nem olyan, mint az iphone, azaz, hogy kiveszed és minden megy azonnal, tökéletesen. Kicsit utána kell járni a dolgoknak, nem árt a rom/kernel verzióra figyelni, stb.
Dive ever, work never.
-
rizso
addikt
Nekem egy jó ideje 32GB Samsung CL10-es kártyám van, eddig nem volt gond vele. Tesztvideó.
happy555: én is ismerősön keresztül szereztem, de lehet, hogy rendelek/rendeltetek még párat.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
F-ECT$
titán
Végül beleugrasz a GS2-be? Pedig próbáltunk lebeszélni róla
Kíváncsi vagyok a véleményedre wave és i4 után. Szívesen kipróbálnám én is hosszabb távon valamelyik iphonet (nyomkodtam már őket, de egészen más, ha csak próbálgatod, mintha több hétig/hónapig használod), de sajnos az fm hiánya és a kis kijelző miatt eddig kiestek. A kijelző talán nagyobb lesz az i5-ben, de az fm szerintem továbbra is hiányozni fog
A samsung jelenleg bevezető áron nyomja a kártyáit, azért ilyen olcsó.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Attól függ milyen progikra gondolsz? Persze a legtöbb jó fizetős, de vannak belőlük ingyenesek, amikben ha szerencséd van, akkor csak reklám van, ha nincs, akkor kisebb funkcionalitás.
Az ár is nagyot szó, az egyik legjobb játék a Where's my water pl csak 1 dolcsi. Érdemes egyébként itt is akciókra várni, volt pl olyan, hogy 10 napig, naponta 10 app 10 centért volt kapható.
Ha meg nem vagy biztos a dologban, akkor 15 percig ki tudod próbálni, vagy esetleg ott a virágbolt, ha hosszabb próbát szeretnél vásárlás előtt...
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Nem feltétlenül megy a levesbe, mert ha visszatérsz rá, akkor ismét használhatod őket. Mondjuk ezek a progikat szerintem úgy tervezik, hogy:
-megveszed
-jön az update 1-2-3 évig
-abbamarad az update
-kijönnek ugyanazzal a progival, csak mögé csapnak egy 2-est, és veheted meg ismét
(Abban nincs üzlet, hogy 1x megveszed és utána életed végéig tudod használni.)Btw igo nincs, arra nem kell pénzt kiadnod, a zenefelismerőkből van ingyenes, időjárás progikból is, de biztos lesz, amit ismét meg kell venni: többek között ezzel kötik magukhoz az embereket a cégek
Dive ever, work never.
-
agabe
addikt
ezzel az eladoval nem probaltal eguezkedni? A leiras alapjan paszolna az igenyeidhez, es nem tartom kizartnak meg 5ezer ft engedmenyt is(persze ha csak nem mindenkeppen cseretelefont akar)
vagz itt vanez, ami a power packkal (onmagaban 20ezer foltt lenne) szinten jonak tunik, raadasul lattam ilyen packot, jol nez ki a telo benne.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
idézek a my samsung + 2 hónapos garis lapjáról;
Ha termékét hivatalos Samsung szervizbe viszi, vigye magával ezt a kinyomtatott igazoló szelvényt és az eredeti garancialevéllel együtt mutassa be.
A garanciahosszabbítás adatai alatt;
A feltüntetett garancia lejárati dátum tájékoztató jellegű!
mivel a my samsung adatokhoz mindenki azt ír, amit csak akar, ezért mindennek az alapja az eredeti jótállási jegy, anélkül nem szabad megvenned!
ja, a A garanciahosszabbítás adatai részlegben is úgy szerepel, hogy; A vásárlás Ön által megadott dátuma:[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
Ebben nem vagyok 100%-ig biztos, de szerintem kell a gyari garijegy...maga a regisztracio sikerulhet a telefon azonosito szamaival, de a vasarlasi adatok fiktiv kitoltesevel is, vagy nem is kell fiktivnek lennie az adatoknak, hanem mondjuk vett egy fuggo keszuleket elofizuval, beregelte, kinyomtatta (kinyomtatja a +2 honapot igazolo papirt), es az azon szereplo adatok egyeznek a telefoneval, deha nincs meg a vasarlast igazolo szamla, ez a hivatalos magyar samsung garipapir, akkor en ott nagyon bizalmatlan lennek.
Kerdezd meg a samsung-ot ( van zold vonaluk is) mit mondanak erre...vagy ha van idod terj be egz samsung szervizpontba, es ot tuti biztosat fognak neled mondadni.
Szervizeleshez nem kell a szamla, tolem is csak a garilevelet kertek, es ha elfogadjak a +2 hobapot igazolo papirt is, akkor elvileg szervizileg oke, de meg mindig ott a lehetoseg, hogy egy fuggo (vagz sufniboltos) vasarlasu keszulekrol van szo amit vagy tilthatnak ha elofizus, vagz egz ido utan a samu rendszere raeszmel, hogy azt nem hivatalos garival adtak el...na akkor van problema.
A fentiek fiktiv gondolatok, de amennyit most tudok az egeszrol, abba ezek is belefernek.
Ha van ami tapasztaltabb a temaban, akkor az vagy megnyugtathat, vagy konkretabban lebeszel a keszulekrol.Szerk: na kozben kali megelozott, akkor viszont az alapjan amit o ir, sajnos atveres szaga van a dolognak az elado reszerol. semmi nem biztos, de tobb mint gyanus.
Melyik hirdetes ez?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
állítanak ki, de csak megfelelő feltételek mellett! szolgáltató esetében például igazolni kell a telefon tulajdonjogát is! független esetében nincs gyakorlati tapasztalatom, de esetlegesen ott sem egyszerű...
a lényeg, hogy - szerintem - te csak rendes jótállási jegy mellett vedd át a telefont!
a magyar jogszabályok szerint jótállási jegy kell az érvényes gariztatáshoz - száml nem! -, így nincs mit tenni, ha annak hiányában nem foglalkoznak - az amúgy még garis - telefonnal!
t-mobile esetében intéztem ismerősnek egy garis javítást, és nem kérték tőlem a jótállási jegyet, de a mellettem párhuzamosan ügyintéző ügyféltől kérte a másik szervizes, szóval akár szervizes függvénye is lehet, vagy pofára megy, a fene tudja, de a lényeg, hogy erre hivatkozni nem lehet, a jogszabály adott, ha attól rád nézve kedvezően térnek el, akkor nincs gond, de ellenkező esetben lehet...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
agabe
addikt
Ha valoban hivatalos boltban ( nem sufni gsm-ben szurkeimportbol) vagy nem szolgaltatonal vasarolt (ez esetben alapbol nem fuggetlen), akkor nincs vele gond, de a hivatalos boltban (pl. media markt) nem fognak neked ujat adni, a smutol meg nem tudom, hogy lehet-e kerni. Ha szolgaltatoi, akkor a vasarlo kerheti a garijegy potlasat (mas nem, csak o), de akkor meg egybol az van, hogy a telo nem fuggetlen.
Olyan nincs, hogy valaki elhagyja a szamlat es a garilevelet is. Ha igen, akkor nagyon nem szamitanak neki a dolgok, es 60-70ezerert odaadja a szamara mar nem kello telot (volt egy ilen 1-2 hete aki az akksit se talata eloszor, de kiderult rola (volt aki ismerte mashonnan) hogy neki nem szamitana ha akar ingyen adna oda a telot.
Van itt megegy, de ezzel meg az a problema szerintem, hogy nagyon emlegeti a samsung europai garipapirjat...azaz lehet, hogy nem magyar szarmazasu, de ez esetben sem figja ( bar az unioban mashol igen) a magyar samu szerviz javitani, mert ok ragaszkodbak a magyar garipapirhoz (annak is tobb nyelvu az eleje, de a hatso resze magyarul van)szerk:
amit kali irt ahhoz meg kiegeszites: ha szolgaltatoi a keszulek, akkor csak a szamla birtokaban lehet biztonsaggal megmiodadni, hogy elofizetessel, vagy feltoltokartyas csomagban vasaroltak.
Elofizetesest ne vegyel, feltotltokartyassal viszont nincs gond. nem tilthatjak, a garija ugyanugy ervenyes mint a gyari samsungos, csak az a fontos, hogy gariztataskor a szolgaktatoi hivatalos szoftver legyen rajta.
Ezt elso kezbol tudom, mert az enyem pont ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
-
agabe
addikt
Ha potolja a samsung kozpont neki, akkor jo lehet.
Ha vokt olyan elovigyazatlan a mostani elado, hogy szamla es garijegy nelkuk vette meg, akkor borzalmasan rossz uzletet csinalt, vagy alapbol csak o akar teged megvezetni, es o nem mastol vette.
En a helyedben varnek egy olyanra (lennie kell hamarosan) aminek szamlaja, es garilevele is megvan.
Ha megvan a penz, akkor jo helyzetben vagy, mert egy jo, es tuti kinalkozo alkalomra le tudsz csapni. semmi bizonytalanba ne menj bele, mert gondom a 100ezreket te sem kalapbol huzod elo, es akkor is szamit, ha egyebkent siman megengedheted magadnak.
Nem jo erzes ha olyan helyzetben talalod magad, hogy atvertek esetleg. -
rizso
addikt
-
agabe
addikt
Grat!
Motoron mentel ?
Az tenyleg durva ... szerintem este meg nyomkodd kicsit, es a romolast ne siesd el...holnapnal elobb nem erdemes
Komolyra forditva sok gyari rommal is baromi jol fut, de ha igazan egyeni kinezetet akarsz, akkor a custom rom a megoldas. Ha meg stabilat is akarsz, akkor is van par, pl R2 v.:-[7.0-as romja[ Szerkesztve ]
-
-
ha3fis
tag
Örülök, hogy Neked legalább összejött a készülékvásárlás, én is leveleztem vele, de sajnos a távolság....
2-3 hete keresgetek ilyen készüléket, de szinte az országosan eladottak 95%-a Bp. és környékén van, ami nekem 220km, viszont ragaszkodnék a személyes átvételhez, hogy tényleg meg lehessen bizonyosodni a papírok adatai és a készülék azonosítójának hitelességeiről - bár valahol olvastam, hogy simán hamisítják már a garlevelet is.
Itt Pécs környékén az elmúlt időszakban volt több próbálkozásom, de 2 olyanba is belefutottam, hogy amikor elkezdtem komolyabban érdeklődni a készülékek papírjairól, akkor valahogy másra terelődött a szó..... hagytam őket.
Szóval: Keresnék korrekt áron fekete színű, független vagy Dominós készüléket, számlával, Samsung garancialevéllel, max. 6 hónaposat, dobozával, tartozékaival. Ha lehet Pécs 100km-es körzetében.
3-4 óránként nézem a PH-t, Apródot, Expresszt és a Jófogást, (apronet gagyi), ezeken kívüli infók érdekelnek. Köszi előre is a segítségeteket, amely jöhet pü-be.
-
Varszegig
veterán
na így én is jártam. Aznap volt valami kavar, 2x vontak le tőlem egy korábbi kártyás fizetést, én meg botor módon nem gondoltam rá, hogy nem tudom kifizetni a progit. Aztán valahogy így beakadt a dolog, ilyen se olyan, se ilyen állapotban. Végül 1 nap után meg tudtam újra venni. (addigra rendbeszedték a levonást, és a market is rájött, hogy nem vettem meg.)
Gondolom a fedezethiány kavar be.(#50276) ERPY: Hát én mindenkit lebeszélek az Ace-ről. A Galaxy W nagyságrendekkel jobb, az asszony Ace-ét is arra cseréltük
(#50268) zac: Nem hinném, hogy ez lehet a gond, mert a gyerekek gio-jéra az én kártyámmal vettem progit a marketről.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- macOS PC-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szólánc.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
- Samsung Galaxy A16 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest