Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Ez van fent nekünk, gyakran csinál olyat mikor otthon vagyunk wifin hogy csak SMS érkezik nem fogadott hívásról... próbáltam már mindkét SIM slotban a kártyát ami amúgy pár hónapos Telekom domino SIM. 5G/4G preferált hálózati beállításokat is néztem, teljesen random. Wifi hívás ki bekapcs se változtat semmin, nem is látom igazából hogy aktiválódna.
Érdekes lehet hogy alapból a térerő 1-2 pálcika de bejövő hívás esetén felugrik maxra. Bárkinek ötlet mizújs lehet vagy mit lehet ezzel csinálni?
-
cs.zs.
veterán
Ha valaki esetleg erre vár,
2025.05.26. estétől elérhető az A25-re is
az Android 15 / One UI 7.0.
A 3,5 gigás letöltés + telepítés ~17 percig tartott a 8/256GB telefonomon. -
cs.zs.
veterán
válasz
AxBattler #108 üzenetére
"...Azért ha beüt egy komolyabb természeti katasztrófa / társadalmi összeomlás / különleges katonai művelet..."
Ebben az esetben (áram nélkül) a legkisebb gondod lesz, hogy a telefonokban van-e rádió.
Van már otthon legalább 20-30 wattos napelemes töltőd? Jó nagy Powerbankod? Legalább 250-300 wattos invertered, ami az autód akkujáról 220 Voltot csinál majd? -
-
róland
veterán
válasz
AxBattler #105 üzenetére
Az FM rádiózást kihalásra ítélték az EU-ban (itthon szerencsére még megy), s a világ több más részén. helyette a digitális rádiózást preferálják (EU-ban DAB néven). Ráadásul sok mobilgyártónak van saját platformja a digitális zenehallgatásra, így inkább azt preferálják. A többiek meg mennek utánnuk.
Gondolom a SoC gyártása során így megspórolható kb. 5 db áramköri elem/SoC. S ez hatalmas méretű megtakarítást eredményez a gyártási költségekben.
-
cs.zs.
veterán
válasz
AxBattler #105 üzenetére
Szokásaink hatalma miatt nem pontosítottuk ezt a kérdést. A párom pl folyamatosan rádiót hallgat a telefonjain - online. Egyetlen készüléken sem keresi a rádió appot, nincs rá szükség - itt nálunk.
Soraidból így azt feltételezem, hogy a felhasználó adatkapcsolat-mentes életet él, és az app kellene...
Ezt anno a vásárlós topikban nem veséztük ki! (erre senki sem gondolt) -
cs.zs.
veterán
válasz
AxBattler #103 üzenetére
Szia,
lehet hogy félreértettünk ott ezt-azt.
Rádiózni minden létező telefonnal lehet, pláne otthon, ahol van wifi, hiszen minden rádió-csatornának van online oldala, és ott hallgatható "a bármelyik" ...
Ha nem otthon van az illető, akkor némi adatforgalom nyilván kell hozzá.A25 8/256 telefonom is van, (és speciel én soha nem hallgatok rádiót) de most csak neked! megnéztem, és megoldhatók ezek:
-
cs.zs.
veterán
Szia,
Boldog Karácsonyt!
Fél évvel ezelőtt én a 8/256GB A25 mellett döntöttem.
8 GB ram, 1 évvel frissebb, azaz 1 évvel tovább lesz frissen tartva a 4+1 év frissítéssel.
A25 esetén is van igen fényes 120Hz Amoled kijelző AOD funkcióval, Bone123 a tesztben 1459 nit fényerőt mért. Az durva.
Szeretem.
Az A34 előnye a vízállósága, sokaknak ez fontos, és ilyenkor az nyer. -
Sakira
tag
Segítséget szeretnék kérni. Egy árban van a 2 telefon. Samsung a35 6/128, vagy Samsung a25 8/256? Játszani nem szoktam a telefonon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Béta iOS-t használók topikja
- Jövedelem
- Óra topik
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest