- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Notes
senior tag
válasz
MegalodonS #468 üzenetére
Nagyon érdekes ez az állás. Nekem CM10 is simán megtalálja 30. Fa3-t (15 másodperc kellett neki). De sötétnek inkább 30. ..., Ve8-at javasolja, ami később a sötét huszár elvesztéséhez vezet.
-
Pala
veterán
válasz
MegalodonS #468 üzenetére
Mellesleg szerintem a chessbase sakkprogiknak pont az a baja, hogyha be van kapcsolva a megnyitási adatbázisuk, akkor csak és kizárólag aszerint lépnek, amíg tart a vari...egyszerűen nem hajlandóak önállóan '' gondolkodni''..ellentétben a Chessmasterrel, ami elmélet szerint kezd többnyire, de ha a saját ötletét jobbnak találja, mint az elmélet, akkor eltér. A Fritz / Shredder / Junior / Hiarcs progikban ezt csak a megnyitási adatbázis kikapcsolásával érhetjük el, legalábbis én ezt figyeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged