-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Barin_Duty #9018 üzenetére
Köszönöm a segítséget, az éjjel addig játszottam míg visszataláltam az irányítóba és azután már könnyű volt visszamenni. Már pripyatban vagyok.
Kicsit furcsának találom a végét, kint van az ember az udvaron aztán azt sem tudja most mi van. Minden lezárva pedig milyen jó lett volna felfedezni a komplexumot.
Közben azért még kétféle befejezést is láttam.Még egy tapasztalat:
Az invertory hiba csak az "ol22_for_10005"-ben van.A K10 Vision: Texture Addon-t akarom megnézni, még nem döntöttem el hogy a Complete-vel vagy OL2.2-vel.
Azután a Stalker L.E.G.E.N.D.A.R.Y. következik. Megnéztem a nyelvi fájlokat, jó néhány felhasználható az eddigi fordításokból. Rászánom magam és egyesével leellenőrzöm őket, de vannak újak és a régiekből is van amiben van új szöveg, azokat kellene lefordítani.
Van valaki aki bevállalná és tud is englisül? -
M@trixfan
addikt
válasz
Barin_Duty #9018 üzenetére
Így utólag visszaemlékezve kicsit csalódás is volt az alap verzióban, hogy az egész játék alatt az erőműről fantáziált az ember és közben alig lehetett bejárni valamit belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest