Hirdetés
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
A generális úrhoz a kocsmáros küld. A bulldogot kell elhozni neki, de ugyebár ha beszállsz a kötelességi/szabadsági vitába, akkor valamelyik fél folyton tüzet nyit rád. És akkor menteni, menteni, menteni... Beálltam a kötelességiekhez első játszásnál, erre a bárban kezdett el lövöldözni felém egy szabadsági... Ott hogy vegyek elő fegyvert!?!?
Ha átmész a hadiraktárakhoz, ugyebár egyből a csetepaté közepén találod magad. Lehet genyózni, pl segíted a mesterlövészt elintézni (egy lövés hangtompítós pisztolyból, persze előtte mentés, biztos, biztos), viszont utánna nem mész bele a lövöldözésbe, akkor békénhagy mindkét fél. Most, amikor átértem, Lukashnak ''jelentettem'', hogy balhé lesz. Akárhányszor visszamegyek, mindig jön az utasítás: ''Beszélj Maxszel''. Intézzék el ők, az ő balhéjuk
Meg pl szerintem jó lenne, ha egy-egy sebesült ellenfelet is lehetne gyógyítani. Most csak a kínoktól szabadítom meg őket. Talán majd a Stalker2-ben...
A roncstelepnél amikor átértem, vagy húsz kutya rontott rám, a fele pseuizé volt. Ott találtam meg végre ezt a vackot. De most már nem megyek vissza az elejére...
A Sötét Völgynél van egy olyan feladat, hogy a Vámpír nevű stalkert kell likvidálni. Az épületbe nem enged be az őr. Ha hangtompítós eszközzel lelövöm hátulról az őrt a hátsó bejáratnál, majd elfutok onnak, még mind semleges marad, de ezzel a felbolydulással kijön a célszemély is. Ha lelövöm, csak a két társa vált át pirosba. Népszerűségem nem esik olyan nagyot
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- eBay
- Arch Linux
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest