-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h8core
csendes tag
válasz
Kassadin #7240 üzenetére
Én egyszer toltam végig az eredetit és már a 3. modot viszem, mindegyik hozzáad valami újat ami miatt megjön a kedved újrajátszani, ha másért nem már csak azért, hogy megtaláld az új fegyvereket amelyek nagyon ütősek.
Most próbáltam ki az Oblivion 2010-est, pár perc játék után annyi újdonságot felfedeztem, hogy máris megjött a kedvem ezzel is végig vinni, pedig még az Ultimate-ből is lenne pár feladat, nehezebb irányitás, alig tudok célozni annyira mozog a fegyver, a grafika odabassz, pedig kicsit visszább kellett vennem, mert nem birja a gépem, de így is sokkal másabb , mint az előzőek, az alaptól meg klasszisokkal jobb. -
rétisün
veterán
válasz
Kassadin #7240 üzenetére
én is most tolom másodszor, viszont most nagyon rákattantam, valamelyik moddal tuti megnézem majd újra (plusz a pripjatyhoz s.m.a.r.t.e.r. mod, plusz a claer sky-hoz is van ötletem, mit kéne máshogy
aztán jó idő lesz, és inkább majd bringázok, ezek meg maradnak télre, mikorra megint lesz kedvem újrakezdeni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest