Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
neked jó, nekemis.
én ahol tudom kihasználom a FULLHD-t, de a VGA-m közbeszól...hajózásról meg annyit, hogy beadtam jelentkezésemet még régebben folyami hajós munkára. volt osztálytársamat kijuttattam skóciába, én nem mek utánna egyelőre. a hajózás jobban vonz!
reménykedem...én nagyon nem szerettem mászkálni. fájnak a lábaim, így monitoron keresztül is
amugymeg kezdem érteni, miről beszéltek a monitorral kapcsolatban. igaz fogalom zavarban vok, de amit tudok biztosra, hogy nekem a (PL) stalker alatt nincs fehér csík. ami zavar az a korom sötét, de az a játékból jön....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- i5930, MSI X99, EVGA RTX 2080 Super Hybrid (Ritka), ssd + HDD, BeQuite Torony
- Insta360 X4 360 fokos akciókamera
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple Watch Ultra eladó
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest