Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985
üzenetére
no ha kijöttem az x 18ból, mert pont most mentem le oda, akkor ellátogatok az agropromba, mert úgyis fel akartam venni a részeg stalker fegyveres küldetését.
A family riflés nem volt egyszerű...
bemegyek, snipeker, oké, nem gond, kiszedem őket... megyek tovább, jelzi a pda, hogy hol van, megyek arrafelé, erre nagy tűzharcba keveredek, ott egy tudós, kér hogy mentsem ki, oké. Leszedek minden katonát, de direkt nem mentem oda hozzá, mert mondom előbb felszedem a puskát... hát olyan 10 perc alatt odavissza átverekedtem magam az anomáliákon az 58,5 kg-s súlyommal, gazdagodtam egy kész küldetéssel és egy big bennel, ami nem tűnt rossz fegyvernek, csak golyó alig van hozzá, és ezért még nem használtam... Találkoztam az első zombikkal a burn anomaly-k túlalodalán, aztán vissza, leadtam a túlsúlyt meg a küldetést, és most az x18-ba mentem le épp.Fenn a lejárati épület legfelső szintjén találtam egy rpg-t az kell valamire, vagy eldobhatom? Mert asszem 6,5 kiló, és az igen nagy többlet nekem, ha szaladni kell, még a két elektromos bizbasszal is, ami 2x+73mat ad az állóképességemre....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bemegyek, snipeker, oké, nem gond, kiszedem őket... megyek tovább, jelzi a pda, hogy hol van, megyek arrafelé, erre nagy tűzharcba keveredek, ott egy tudós, kér hogy mentsem ki, oké. Leszedek minden katonát, de direkt nem mentem oda hozzá, mert mondom előbb felszedem a puskát... hát olyan 10 perc alatt odavissza átverekedtem magam az anomáliákon az 58,5 kg-s súlyommal, gazdagodtam egy kész küldetéssel és egy big bennel, ami nem tűnt rossz fegyvernek, csak golyó alig van hozzá, és ezért még nem használtam... Találkoztam az első zombikkal a burn anomaly-k túlalodalán, aztán vissza, leadtam a túlsúlyt meg a küldetést, és most az x18-ba mentem le épp.
shield