Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Antonius1978
üzenetére
Na, ez furcsa. Miután itt leírtam mindezt, visszamentem a játékba, betöltöttem a legutóbbi mentést és a Zöldfülűek falujában magától a kezembe termett a kés, de hogy honnan, kitől, azt komolyan nem tudom.

A mutánsok is felbukkantak, korán féltem a csöndtől.

Rájöttem, hogy van aknadetektorom, de be ki kellett vennem a hátizsákból. Csavardobálással el lehet intézni az aknákat, bár akkor is jelzi őket a kütyü, de infarktuson kívül nagyobb kárt tesznek a stalkerben.
Másik érdekes dolog. A leszakadt híd előtt bementem az első épületbe, ahol egy megzakkant stalker motyogott. Amikor kiment, földrengésszerű effektus támadt félelmetes hangtól kísérten. Az úton pár semleges hozzámállású patkány cincorgott.
Feltehetően az iménti földrengés miatt a kocsim kissé lecsúszott az útról, de egy fa, bokrokkal a tövében megfogta. Mégpedig annyira, hogy beülvén nem tudtam kihozni onnan, egy tapodtat sem mozdult. Visszatöltöttem a legutóbbi mentést és erre már a gépkocsi kimozdult szorult helyzetéből.

A híd után valaki lődözött és kinyírta a semleges husikat. Mire kiértem az útra, már eltűnt az elkövető. remélhetőleg nem kellett megkeresnem. Átjutottam a Szeméttelepre...
Jó érzés végre az otthonos Stalker területeken mozogni, az elején az Osztályozó idegen világnak érződött, legalábbis nem rémlett fel a régi játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield