Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
Összeraktam azokat a fájlokat, amiben lengyel szöveg maradt. Részben az angolból átraktam a szöveget, részben google translate-tel fordítottam lengyelből angolra. Ezt egyedül a w_weapons.ltx-ben kellett, mert abban van egy fegyver, ami az angolban nem létezik. A fájlokban lévő egyéb eltéréseket (értékek, kommentek) nem bántottam, csak a játék közben megjelenő szövegeket. Elég sok eltérés van az angol AA2 nélüli ST2-höz képest az adatokban, de azt nem piszkáltam.
Letölthető innen.
-
SaGa59
őstag
Igen, abból tettem most át. Az a gond, hogy csak olyan van, ami a teljes mod V3 angollal, külön V3 angol, ami csak a fordított szöveget tartalmazza nincs. Vagy én nem találom.
Ráadásul ez a fájl nem is a text alatt van és a fordításon túl is van köztük eltérés az értékekben. Nehéz összefésülni a kettőt.
A Spectrum projecttel is az a gond, hogy nem elég a text alatti xml-eket fordítani, van egy halom ltx is szétszórva, amiben megjelenő szövegek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lexus, Toyota topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield