Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xFreex

aktív tag

válasz Dhampir #4821 üzenetére

A szeméttelepre úgy szoktam átmenni, hogy csomag leszállítása után ugye mindig elindulnak a stalkerek területet foglalni. Megvárom, míg az egyik átjárónál mind a két oldalon stalkereket mutat a térkép és akkor ott gond nélkül átkelhetek. Ekkor irány a bandita bázis és megcsinálom nekik a mellékküldiket. 3 vagy 4 van nekik + a véd meg a tábort küldik. Halkan mondom, hogy a védd meg a tábort küldiknél a határhoz közelieket nem szabad elvállalni meg bent sem ha egy másik frakciótól kell védeni, mert ha a határnál a közelükben puffogtattam akkor mindig eldurrant az agyuk és arra mindig ráfáztak. :DDD Másik frakciót meg ugye azért nem, mert akkor majd azok fújnak ránk.. Ezzel javult a viszonyom velük és utána már nem zsebeltek ki. + a főszálos csabda rész után lepasszoltam a szerelőjüknek a flashdriveokat és maxra tuningolhattam a rucikat. Ugyebár ezekért a flashekért fizetnek a legtöbbet a játékban. :))

Jónéhány végigjátszásból 3 szor sikerült úgy megcsinálnom, hogy a renegátokat, mutánsokat, katonákat, monolithosokat és zombikat leszámolva zöld volt az egész térkép. :DD

Új hozzászólás Aktív témák