Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Etele1
csendes tag
Opps!
Akkor sorry...gondolom akkor téged nem vígasztal,h ugyanilyen felállásban nekem semmi gondom vele. Annyit tudok még segíteni,h leírom nekem mim van, hátha kibukik belőle valami. Driverek max.-osak természetesen, a játék beállításai optimalizálva.
2.6-os Intel HT proci
Abit IC7 Intel lap
2x512 samsung memória dual-ban
Abit Geforce 6800 128 megás videókártya
Realtec AC97 integrált hangTermészetesen optimalizálnom kellett a jtáék beállításait. A shader dolog amit alapból tudsz állítani a legjobbon van, viszont a részletesebb beállításoknál sok mindent ki kellett kapcsolnom (pld. árnyékok részletessége, volumetrikus fény)
Ami még mindenképp szót érdemel az a hang...nekem az utóbbi időben sok játék fagyogatott ha hardweres módban akartam használtatni vele ezt a hangkártyát, mert nem igazán támogatják az alaplapi hangkártyákat. Ebben a gémben szimplán csak csomó hang nincs ha hardweresben van állítva (pld. fegyver tüzelés), úgyhogy maradt a softweres mód. 
Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
 - Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
 - Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
 - Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest