Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
Semmi változás.
Bár imádok velük játszani de már az agyamra mentek ezek a játékok,azt hiszem itt az ideje befejezni a zóna felderÍtést. Ilyen bug halmazokkal élvezhetetlen a dolog. Van egy zsÍr új COP-om még telepÍtve sem volt ha valakit érdekel 1500 ft+posta oda adom.
Kösz a segÍséget. -
HANDO88
senior tag
Hali mindenkinek. Nem ide tartozik de itt van élet ezért itt érdeklődöm.
STEAM-os CS-t nyomtam már jó pár órát de most ha elindÍtom a játékot akkor azonnal a "zöld bogár" jön be.
Szóval még a menübe sem tudok belépni. Mit lehet ilyenkor tenni? -
HANDO88
senior tag
válasz
dodopek #22792 üzenetére
De a SOC és CS után a tapasztalat azt mutatja hogy a modok sokkal jobban működnek az eredeti verziókkal.
Viszont több modot van mikor nem tudsz frankón össze dobni és akkor uninstall az egész,de ha a telepÍtés lehetősége véges akkor gáz van. \ Egyébként ebből kiindulva ha bizonyÍtottan egyszer telepÍtem életemben akkor miért nem fizetik vissza a pénz 90%-át?\ -
HANDO88
senior tag
Hali STALKER-ek. Rövid eseti leÍrás.
Ma leváltottam a virágbolti veziót eredetire.. A mellékelt kis könyvecske rögtön figyelmeztetett hogy max 1-2 alkalommal lehet aktiválni a játékot ,steam pedig nem ismeri a kódot. Mivel nem mai gyerek vagyok de a STALKER belopta magát a szivembe kérdezem én hogy ez normális? Ha kifizetek egy játékot az mégsem az enyém? Akkor miért jobb mint a virágboltos verzió?A felvilágosÍtást előre is köszönöm. -
HANDO88
senior tag
Hali. Tudnátok segíteni?
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatra felraktam a Complete modot majd a magyarosÍtást minden működött viszont a mentést nem tudja betölteni. Tölti-tölti majd jön a kis zöld bogár.
Valakinek lenne hasznos tanácsa-ötlete?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest