- Philips LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Hardverkemping június végén
- ZIDOO médialejátszók
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
--Disztroj-- #2389 üzenetére
vedd fel az oázis küldetést a szemüveges dokinál, miután megcsináltad, fog eladni a fődoki velest.
egyébként meg random módon hulláknál is lehet talánli, de ez egy egyszerűbb és jobb megoldás.
zH.: igen, elsőre nekem is így nézett ki a dolog.
gyakorlatban a késes megoldás annak ellenére, hogy pár helyen írják, nem az igazi. pontosabban két törpétől már nem játszik.
az a megoldás, hogy közel kell menni, ugyanis a bizonyos távolság alatt nem csinál erőteret, hanem közelharccal /ököllel/ támad. úgy pedig gyorsan hal.
alternatív megoldás, a kinézni a fal mögül, aztán amikor lejön az erőtér, akkor megsorozni (attól hamar halnak). viszont ehhez pontos fegyver is kell. előnye, hogy több törpénél is működik. ez még az SoC Oblivion Lostból jön mint megoldás.
más: nekiindultam másodszor is, totál máshogy jönnek ki eddig a küldetések.
ALife úgy néz ki az SoCből lett átportolva, a kutyák (néha a bloodsuckerekkel együtt) ismét vadásznak a vaddisznókra és malacokra. és nem mindig éhesek. és nem mindig támadnak meg.
-
Messzala
csendes tag
válasz
--Disztroj-- #2389 üzenetére
Én sem találtam lootban. Valami achievement megszerzése után lett Bagolynál és tőle vettem. Később meg az összes büdöslábú zombinál találtam, mikor már nem kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Cyberpunk 2077
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged