Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
nálam csak egy anomália van a szkadovszk orránál, képződményt nem jelez még az omega detektor se (az előbb kaptam
) -
Physicist03
senior tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Hát nem feltétlenül ilyen. Szerintem is kb te vagy az egyetlen aki így játsza. A képernyő is emiatt csúszik el 100%, mert nekem is így volt először. A fix-ben vagy egy ilyen mappa: Возвращаем старый худ костюмов - ennek a gamedata mappáját másold be és eltünik az a HUD. Én meg is őrülnék ha úgy kellene játszanom

-
rétisün
veterán
válasz
Antonius1978
üzenetére
nono, nem egészen....ki is lehet 'kapcsolni' ha nem kell (sztem akkor te vagy az egyetlen, aki így játsza) nem olyan régen volt róla szó.
képződmény? nem is kerestem arrafelé

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

shield