- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #4820 üzenetére
Szerintem számítanak hogy hányan élik túl mert minél többen vannak annál jobb a tűzerő, azok a szerencsétlenek is lepuffogtattak nekem pár mutánst amíg én a hajó elejénél kínlódtam
Medve: Ja és legjobb ha már előre várod őket, három oldalról szoktak támadni, a Shevchenko felől, jobbról a híd felől és balról a domb felől. Ha látod hogy közelednek már előre dobáld meg őket gránáttal vagy RPG-vel lődözd meg őket, egyrészt már kapásból kivégezhetsz párat mire odaérnek, meg le is sebzed őket és a többiek könnyebben le is lövik őket, de vigyázz hogy túl közel a hajóhoz ne robbanjon semmi mert a hajótesten keresztül is sebződnek a társak és volt hogy Davidet is sikerüt likvidálnom egy rosszul elhajított gránáttal... Minden sikeres hullám leverése után érdemes menteni ha elfogadhatóak (0 közeli) az ember veszteségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest