- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sklopp
őstag
válasz borovi #35014 üzenetére
Ez elég érdekes téma, nekem még sosem volt gondom vele. Első lépés a kapun bemenve a két halott figura kizsebelése, majd a játék utasít, menj a következő helyszínre, ami befelé lesz az erdőben, de alig pár tíz méter után jön a már említett sugárzás, kapod az utasítást, menj vissza a tudóshoz a bunkerbe. Ott rövid csevegés után (vegyél Psychodelint) vissza kell menni, a játék jelzi a következő helyszínt (Gerendaház néven van említve) ott a többi öt halottat átnézni, ismét jön az utasítás, menj a következő helyre (Ördögparkoló), ismét az öt halott kizsebelése, újra utasítás, következő helyszín az üzem a barlangnál, megint öt halott, átvizsgálás után előkerül egy irányító, kinyírandó, ezután be a barlangba, felszedni a tudósnak az anyagot, irány vissza a tudóshoz a bunkerbe. Az egész küldetés alatt bele sem kell nézni a talált PDA-kba. A játék jelzi az újabb célpontokat a térképen, hová kell menni.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz borovi #35014 üzenetére
Pont most fejeztem be azt a küldetést. Ha elsőre átmész megtalálod a tudós és a kísérője PDA-ját és amikor elindulsz befelé egy pszi kisugárzás ér - irány vissza a Tudósokhoz Jupiterre. Ott van 1-2 instrukció (vegyél pszichodelint vagy 10-et, nálam eleve volt 32 db szal feleslegesen mentem vissza, mindegy...) aztán vissza az erdőbe. Az első látogatás után kifagy a játék nálam, egy másik mentésből tudtam csak égig csinálni ezt. A területet több helyen is át kell nézni... amúgy kissé ijesztő, hogy az egész Erdő tök üres, sehol senki, főleg ha szakadó eső van és sötétedés után
Engem az érdekel most, mert vagy nem csináltam meg annó, vagy csak nem emlékszem, hogy az Alpha osztagos küldetésnek mi lesz a vége Jelenleg ott vagyok hogy nézd át Jupiter és Zaton lakott területeit. Mindkét pályán 5 helyszínt kell átnézni, vagy összesen 5-öt?
Csicska32: ha eljutok oda, küldök majd ha akarod.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- BestBuy topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
- Xiaomi Mi Band 5 6 és 7 Super Mario mintás szilikon szíj
- Eladó Gaming PC i5-8500, 16GB RAM, R9 380, 1TB HDD - Kiváló Teljesítmény!
- ASUS TUF GAMING LAPTOP 144Hz 1660Ti 16Gb/1Tb ssd
- TUF Gaming VG28UQL1A HDMI 2.1 Gaming Monitor 28 4K UHD (3840 x 2160), Fast IPS, 144 Hz, 1 ms GTG,
- Gyári új akku Xiaomi MI A1 -hez (BN31), Redmi Note 5 -höz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest