-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
' Tzs , #34428 üzenetére
Sajnos nem kell tul sok szabadnapot kivenned
Ugyanis a jatek tul rovid, kb 5-6 ora alatt vegig lehet tolni kb ennyi erzesre, en mar vagy 5x jatszodtam ki zsinorban egyreszt azert hogy olvassam a szoveget es jegyzetelek, ahol pl be kell szurni, vagy ki kell venni 1-1 szot, esetleg cserelni, vagy van 1-2 mondat is, amit atalakitanek stb.A fulszoveget igyekeztem amolyan sztalkeresse alakitani, mint pl olvashattuk a Saga59 altal forditott konyveknel (remelem turhetoen eltalaltam, mert nem vagyok iro, de koppintok egyet's mast innen-onnan), amugy a meset kibovitettem, pl ezt az Eszelos meset en koltottem hozza a tortenesek fuggvenyeben, az eredeti modban Klim csak Klim es nem Eszelos, aztan a szovegekben benne van egy nota kezdosora is, meg az egyik koltonktol egy idezet
Mar holnap kerheted a szabit
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest