- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
shield #30558 üzenetére
Nem sikerült a feladat,megtaláltam az alsó teleportot ami a barlang legalsó szintjén van el dugva ami bevisz arra a
szintre ahol elvan rejtve a széf és a doboz,de ott semmi.
Itt a bizonyíték én nem csaltam, küszködtem nem csalok,és nem beszélek mellé,nem bántok senkit. Akinek nem ingje ne fegye magára.Ha valaki meg csinálta volnaa küldit becsületel akkor tudna segíteni de szerintem be segítetek maguknak.
Ez a kép egy kisebb csarnoba készült,be álsz csarnok közepére az asztal durván 9-óránál a rés vagy járat egyoránál,középről egy emelkedő amit gondolom senki nem mászot meg,főlmégy gugolás és egyóra irányába ott a bejárat. Oda portál semmi azon a szinten amivel hajnalig küszködtem,Aztán nézek egy videot rola mert már kiakadtam,a lényeg nem is ott van a cuc ahol írva van,megmented az öreg barlanglakó társát azon a szinten, szembe van egy ajtó tüzanomália van előtte na ott van a széf,oda bejutsz valahogy le egy emmelet föl kettö és megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Router gondok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Lenovo Ideapad Gamig 3 RTX 3050 Ti Ryzen 5 165 Hz kijelző!
- Eladó ASUS TUF 15.6" / AMD RYZEN 5 7535HS / RTX2050 4GB / 32G / 512GB
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3 for MAC vezeték nélküli egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest