-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut #30331 üzenetére
Aham, igazad van, valoban a Halal ellen szeru nyomozosdi inkabb, mint lovoldozos mod.
Fennebb irtam egy kis jellemzest, ha valahol eladaksz, csak irj, es segitek.
A mod valoban szep, de lesz meg egy ennel szebb mod is, Radium a neve : [link], valamint csatlakozott hozza az a srac is, aki megcsinalta a mi modunkhoz az AMD-65-t, ugyanaz a fegyver szerepelni fog a Radiumban is, valaki aki ert hozza, epp most kesziti neki az uj animaciot, tegnap irtam nekik, hogy mi lenne, ha az osszes AK klont szerepeltetnek a modban, ismerjuk ugyebar az osszes orosz AK valtozatot, valamint van egy lengyel (Tantal), egy finn (RK 95) modell is egyes modokban, most lesz AMD-65, valamint van mar egy csehszlovak Vz 58 modell is, valamint talaltam egy roman AK modellt is, remelem az is bekerul, hasonlo animacio kell neki mint az AMD-65-hoz.
Persze jo lenne minden AK klonbol legalabb egyet betenni, pl szerb, bolgar, keletnemet stb, de azokhoz egyelore nem lattam megrajzolt modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest