- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- iPad topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2358 üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest