Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92
üzenetére
Remek, addig lejarnak a vizsgaid.Addig meg szimatolok a neten, hogy valami jo kis kepeket osszekapirgaljak, amiket felviszel a fegyverekre.Esetleg netalan a kesztyukre ?!
Majd meglassuk.xFreex kivancsi vagyok melyekre gondoltal amit egyszer szerezhetsz meg ? Az egyiket sejtem, a mintas pisztoly lesz az, nemde ?
Nos, vegulis tegyel a belatasod szerint, de majd sorold el aztan nekem hogy melyik fegyver lesz a nagyon ritka es kevesbe ritka, amikor lesz hozza kedved.
Eszembe jutott egy hely, ahova el lehetne tenni az egyik fegyvert.Mindjart megirom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Majd meglassuk.
shield