Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Antonius1978
üzenetére
Jól láttad, csak utána írtam be. Köszi hogy szóltál. Így könnyebb ráakadni.

Telda, Kard ott volt amikor a Szkadovszkra értél és kb. azt is mondta amit írtál. Utána eltűnt.
A bandita vezér (szkadovszkon, most nem jut eszembe a neve) ad olyan küldetést, amikor üzlet kötéskor vigyázni kell a banditákra az Erdőgazdaságban. Érdemes elvállalni, de ha ügyelsz arra hogy senkit nem lősz le akkor a zsoldosok sem fognak haragudni rád és a banditák sem. Én azt játszottam el, hogy oda csaltam zombikat, kutyákat és szerencsére kétszer sikerült kisóriást is becsalni. Annyira lefogytak, hogy simán kitudtam nyírni őket és egy sem tudott meglógni így teljesen semleges maradtam. Ütős képződmény is zsákmányom lett.
Van több képződmény is amit el kellene neveznünk.
-
Stalker78
tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Nem pontosan ugyanaz a tag lesz mint az sgm2.2 - ben,de lesz aki majd adja az erdőgazdaság bandita-mentesítését.
(#17198) Telda azért kiabálnak mert a feladat szerint nem elég visszaszerezni a fegyvert hanem meg is kell ölni a tagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield