Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Karácsonyi ajándék ajánló gyerekeknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hubai1979
üzenetére
nem próbáltam, WiP-el is megálltam kicsit
Dead Island nagyon megfogott. Viszont csalódtam is benne: iszonyat bugos, ami a játékot nem érinti, inkább a "szemétparaszt" kategória. Sokan panaszkodtak fórumokon, megoldást nem találtam, de nem akkora para, csak bosszantó: pl. küldivel szopcsizok 2-3 órát, tényleg szeretem a játékokat kimaxolni, mindenhova felmászni, stb... végeztem, menni kellene felcsípni az XP-t, erre eltűnt a küldi a listából...
Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
Szinte egy húzóra kell lenyomni, amennyit lehet, mert ha kilépek akkor nem udom hol lépek be másnap. Ezeket mindenki szidja, de amúgy STALKER és Mass Effect óta ez a game ami tetszik nagyon. -
Alienhun79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy szereztem egy rohadt ritka ütőt, kimaxolom, tuningolom... mire eltűnt szerelés után az inventory-ból. De ez más tárgyakkal is megesik, h eltűnnek. Nincs mentés, full auto-n ment. Egyik bázisba bemegyek, travel a másikra -mert akkor tutira ment. Utána másnap belépek, és a senki földjén vagyok egy kis kunyhóban, ahol nincs is travel...
, csak nem pörgetek ki olyan hamar egy-egy módot, mit szerény személyed
A Gladiátor 2-nél kérdezted, hogy hogyan lehet bele ugrani az anomáliába a helikopter alatt : nem kell bele ugrani, hanem ki kell lőni rpg-vel a helit 
shield