Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- RAID
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Érdemes elolvasni EZT a cikket. A Windows 8-ban a DX11 teljesítmény a Call of Pripyat benchmark programjával lett tesztelve.
A S.T.A.L.K.E.R.: Call Of Pripyat benchmark programját vettem elő, hiszen főként a DX11 teljesítményre voltam kíváncsi, és ez a program a lehető legtökéletesebb erre véleményem szerint.
Az eredmények egészen meglepőek. A Consumer Preview-ban kicsit rosszabbul teljesített a rendszer a Windows 7-hez képest, a Release Preview már minimális javulást hozott, viszont itt egyértelműen mondhatni brutális és észrevehető teljesítménynövekedést tapasztaltam. Mondhatni engem már meg is győzött az új Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest