- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- TCL LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

shield Topikgazda válasz  Mr_no_Name

üzenetére Mr_no_Name

üzenetéreÉn nem játszottam a moddal, de látom sok mindent át kell majd írogatnom ha játszani fogok vele. 
 Ez az úgy mond kaja mod, nem is mod, csak a fájlban át kell írni az árakat.
 Ezek a kaja árak nevetségesek, nem tudom miért így csinálták.Én már régóta úgy játszok a modokkal, hogy már kezdéskor átírom a kereskedőknél, hogy minden cuccot megvegyenek. Megveszik azok még a nullás cuccaimat is, ha már cipekedtem, ha csak pár rubelt is ad érte, már jó. 
 A Traders_Buy_Broken_Stuff.5-ben ott vannak a fájlok, rá kell keresni a buy_item_condition_factor-ra és átírni erre buy_item_condition_factor = 0.0. A teljesen leamortizált cuccot is megveszik. 
 És nem kell tökölni az akárhány %-kal.A CoP modokban a szerelőknél is ez a helyzet, azok is a teljesen leamortizált cuccokat is megjavítják. "Javítási kondició levétele az elhasználódott eszközök javíthatóságáért 
 ....configs\misc\engineer\....
 bad_cond = 0.0"Ezeket általában mindenki tudja (aki már kicsit többet Stalkerezett) Ha találtok még jó kiegészítőket hozzá, azokat is osszátok meg itt, szeretném begyűjteni őket.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield