Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr_no_Name

    tag

    válasz Timstrike #34054 üzenetére

    Tegnap átnéztem a last day addonjait, szoptam 1-2 órát az összerakásával, de majdnem ugyan azokat a dolgokat raktam rá a modra amiket ajánlottál :D Viszont csak most olvastam el a kommentedet :(

    Ezeket tettem fel:

    Last day + 1.3 + patch + angol fordítás 0.9.9

    1. Fieldcraft Crafting Overhaul v7b [LD 1.3+]

    2. TRX_-_Fixes_4.1_LD_1.3_Patch

    3. HD hands
    - Add - Interface - HD Hands for Last Day 1.3.1
    - Add - Interface - HD Hands optional Small Last Day Tweaks compatibility

    4. expensive artefacts (5x)

    Ez ilyen sorrendbe bemásolgatva és egymást felülírogatva működik, és lekopogom eddig bugmentes! Bár ezek az addon leírásában is szerepelnek, hogy kompatibilisek egymással (Fieldcraft + TRX).

    Én is kiakadtam azon, hogy romhalmaz, vagy használt cuccot nem vesznek a kereskedők, ezért megpróbáltam a trader's buy broken stuff modot, csak ezzel az a baj, hogy felülírja a fieldcraft + trx filejait, viszont erre találtam megoldást. Ezt az egy sort kell átírni a gamedata/configs/misc/trade fileban:

    buy_item_condition_factor = 0.66 -> buy_item_condition_factor = 0.akármi

    Példának okáért a 0.66 azt jelenti, hogy 66%-os kondíción veszi meg a cuccokat tőled a trader...bár ez sem tökéletes, mert ha az elején lootolsz a katonáktól egy távcsövest, vagy egy modernebb puskát ami rossz minőségű, és mondjuk beállítom 25 %-ra a rátát, akkor megveszi tőled a cuccot de ilyen 15-20-35 ezrekért, ami azért elég erős, szerintem ez már csalás kategória...bár azzal sem értek egyet, hogy egy szelet kenyér 1000 rubelbe kerül és 1000 rubelt vakon összeszedni azért beletelik 20-30-40 percbe..addigra pedig újra éhes lesz a karakter.

    Fanaticot megtaláltam, ledaráltuk (ledaráltam) a vaddisznókat, majd ez után behajtott az anomáliába és kisebb sugárfertőzéssel megszereztem egy artefactot amit több visszatöltögetés után tudtam csak eladni a leggyorsabb úton a rookie town kereskedőnek, mert eléggé sugárzott...egy liter vodka bánta, de túléltem.

    Jelenleg ott tartok, hogy egy stasth kell megtalálnom, és maszekból ledaráltam a car park banditáit.

    Egy addont szerettem volna feltenni még a cHUD modot, viszont ezzel el sem indul a játék, mert töltés végén kifagy. Ezt amúgy egyáltalán nem értem, mert ezek a HUD modok ha jól tudom semmibe nem szólnak bele, csak a hudot varriálják, ráadásul alapból kompatibilis a Last Day moddal...ez mondjuk nem világos.

Új hozzászólás Aktív témák