Hirdetés

2019. március 18., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-01-09 19:51:15

PROHARDVER!

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32351) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

[A Halál leple alatt]
Nem kötekedni akarok, de az infóban leírt dolgokkal nem feltétlenül értek egyet.

"A pályák benépesítettek mutánsokkal, különböző frakciók csoportjaival, anomáliákkal és azokban termő képződményekkel."

Már 4-5 pályán átmentem most a perzselő körül vagyok, lassan Pripyatban, de eddig a pályák ilyeneket nyomokban sem tartalmaznak. Rostok pld. teljesen üres, sehol senki, semmi. A katonai raktárakon 6 emberrel találkoztam és 2 mutánssal. Gyakorlatilag majdnem teljesen üresek a pályák. Ha elvétve is találkozol valakivel (5-6 zombi) vagy normál csoportok tagjaival nem lehet beszélgetni, köztük egy sárga csillagos van, azzal is csak annyit, hogy van-e meló, merre vannak képződmények stb. Más is ezt tapasztalta, vagy a hiba az én készülékemben van?

Még valami: a perzselő pályán a megérkezés után az útról nem letérve az első kanyarnál jobbra az utat végig követve egy föld alatti pályára jutok aminek nincs kiírva a neve, az milyen helyszín? Kisebb labirintusnak tűnik, itt sincs sehol senki, kijárat sincs jelölve sehol.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32352) Antonius1978


Antonius1978
(PH! addikt)

Balathruin es az aki meg probalta a We are not alone-t : ehhez a modhoz nincs angol forditas ? Nalam a parbeszedablakban nem jelenik meg semmi szoveg, csak a szkript megnevezese...Igy baromira nem lehet jatszani, de mondjuk oroszul sem lenne konnyebb...

Erdő : lehetne meg Védősáv,Védvonal,Pásztázott terület, Védett terület - most nezem, te is ezt a cimet adtad Saga59 :) , kulonben most fordittattam le, es az Obstrela-t bombazasnak forditja.Lehetne meg Lefedett terület is.Esetleg Határvonal,Határsáv. Védett mezsgye,Senkiföldje, Védőgyepű.
A legjobban a Pásztázott terület all a legkozelebb az altalad leirtakhoz az en erzeteim szerint, a szoosszetetel szerint a Védvonal tetszik a leginkabb mint szo, utanna a Védőgyepű. A Holtsáv is tetszik, de nem erzem olyan teruletnek amit geppuskaval kellene vedeni, na meg van mar ilyen neven regeny...most ugrott be meg a Pásztázósáv,Pásztázóvonal.Meg beugrott nagyapam nyoman - 2 vh - az Arcvonal is.

[ Szerkesztve ]

(#32353) Dhampir


Dhampir
(PH! félisten)

"Obsztrela" egyéb összefüggésben.

Tűz alatt tartott, tűz alá vett terület, mint például a "pod obsztrel" esetében?

(#32354) Sensut válasza Dhampir (#32353) üzenetére


Sensut
(őstag)

Vagy esetleg a "lőtávhoz" lehetne kötni? "Lőtávon belüli terület" más megfogalmazásban, bár látom a "lőtávot", mint szót a javító nem kameli.

[ Szerkesztve ]

(#32355) Erdő válasza Antonius1978 (#32352) üzenetére


Erdő
(tag)

Nekem is tetszik a "pásztázott terület". Ez talán a legpontosabb, és nem annyira hosszú, körülírós, hogy ne lehetne cím. A "holtsáv" nem annyira konkrét, kicsit metaforikusabb.
Szerintem mi meg tudnánk egyezni, de SaGa is játszik (meg a kiadó, meg a terjesztő...). :)
(Vagy kössük a "zóná"-hoz, pl. halálzóna.)

[ Szerkesztve ]

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc

(#32356) Antonius1978 válasza Erdő (#32355) üzenetére


Antonius1978
(PH! addikt)

A legjobb megfogalmazas MirrMurr-e, csak az a baj, hogy ez a pontos fogalom 4 szobol all.Valamelyik olyan lenne talalo, amelyik csak - az altalam is emlitett - 2 osszevont = 1 szo-bol allana.

Mas : mivel senki sem valaszolt a We are alone kerdesemre, nekilattam felturni a netet, es ezt talaltam, valamifele tablazat egy rakas modrol, nezzetek meg : [link]

(#32357) SaGa59


SaGa59
(őstag)

Köszi a tippeket, majd a történet minden részletének ismeretében eldől…

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#32358) Antonius1978 válasza SaGa59 (#32357) üzenetére


Antonius1978
(PH! addikt)

Pontosan, majd a tortenet alapjan kivalasztod a legmegfelelobbet, sot, lehet hogy meg mas, uj, es jobb otletek is kipattannak majd a fejedbol...

(#32359) shield válasza tzs182 (#32347) üzenetére


shield
(Topikgazda)

A Halál leple alatt ár nagyon rég volt amikor ezzel játszottam, de a kulcs probléma akkor is volt. A népességre nem emlékszem.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32360) tzs182 válasza shield (#32359) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Persze, nem gond. Közben rájöttem, hogy old_yantar a map neve ahova átérek. Kár... lett volna kedvem stalkerezni, de a fent említett jelenségek miatt egyre kevesebb. Amúgy ha már írtam, hogy üresek a pályák a perzselőnél egyszer csak vagy 15-20 pszeudo-kutya támad meg, lehetetlennek tűnik őket elpusztítani, kerülni kell :)
A kulcs problémára valóban a videóban látott egy megoldás létezik. Ha nem így csinálod, lehet vissza tölteni az előző mentést, mert mert nem tudsz tovább menni.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32361) Balathruin válasza Balathruin (#26582) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Hát több mint 2 év után végül kiderült hogyan fut 4690K @4,7GHz, Intel HD 4600 @1600MHz és 16GB 2400-ra húzott memória társaságában. A 7950 meghalt.
Statikuson (Dx8, R1, SM2.0, ahogy tetszik) kívül minden más felejtős, textúra, object, látótáv mehet maxra, a füvet kell nagyon kicsire venni. Effektektől nagyon le tud térdelni (pl. füst, anomáliák), meg ott ahol rendes VGA-val is leesik (bárban pár helyen pl). Ezeken kívül szinte atom stabil 60 FPS 1920x1200-as felbontásban.

(#32362) hanS20


hanS20
(újonc)

Srácok, diverzáns kérdés: M68-as duplikált gránátos küldi. Informátortól megvettem 10k-ért a dokumentumokat, ugye várni kellett rá, majd amikor megkaptam vittem Nitrónak. Ő köszönte, de hogy kell még a szerszám. Megyek a szennyvíztisztítóhoz, előtte megnéztem, hogy kb 3 helyen lehet, sehol semmi. Átállítom az "F" keresést +30 méterre, sehol semmi. Ötletek? Vagy valamit elcsesztem?

(#32363) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

shield: Úgy néz ki megtaláltam az összefoglalóban írt In spite of death új linkjét. Javíthatod, ez a helyes: [link]. De elérhető itt is [link]
Viszont akkor most melyik magyarítás jó hozzá?

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32364) Balathruin


Balathruin
(PH! kedvence)

Kíváncsiságból átmásoltam a Spectrum project bart CoC-ba. :)
Asszem ezt azt jelenti hogy át lehetne portolni. :D

(#32365) Erdő válasza hanS20 (#32362) üzenetére


Erdő
(tag)

A "Diverzáns-cuccok"-ban nézted, mert abban szerintem több hely van megjelölve?

Wind of Time magyarítás: https://drive.google.com/drive/folders/0B73H3Id1W-adb2d4cnVZLTMxVXc

(#32366) hanS20 válasza Erdő (#32365) üzenetére


hanS20
(újonc)

Ja, hogy van ilyen! :D Így már valószínű menni fog, köszönöm! (én azt hittem erre, hogy csak valami apró modok azért le se szedtem)

(#32367) tzs182 válasza Balathruin (#32364) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Ez mi ez? :D Ilyen trükkök vannak? Működik? :)

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32368) Balathruin válasza tzs182 (#32367) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Sima másolás. Annyira működik hogy be lehet járni, amúgy újra kellene építeni Level Editor-ban.

(#32369) Balathruin


Balathruin
(PH! kedvence)

Nos végül végigértem a Spectrumon ismét, kár hogy nincsen teljesen bejezve. Szeméttelep és a halott város is majdnem teljesen üres, laborok is inkább csak egy nyugis sétával érnek fel. Kár érte, mert látni hogy rengeteg munka van benne, a scriptek nagyon jól meg vannak írva, nem találkoztam egyetlen komoly problémával sem. Mivel a pályák nagyon részletesek megpróbálkozom egy CoC portolással. X14 és a város problémás lesz, mert nem működnek statikussal, továbbá az utóbbit át kéne szabni, mivel a város környéke hiányzik. Vagy átkerülne Pripyat mellé.

(#32370) tzs182 válasza Balathruin (#32369) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

(Tehát bejárni, semmi ellenfelek, karakterek, csak egy sima séta? Mit kell és hova másolni?)

Nem tudtam, hogy itt ekkora mester emberek vannak. :) Nekem is beírta magát a kedvencek közé. A Bar területe és Kurcsatov nagyon tetszett, Pripyat mellé? Mint bejárható városrész? Hogy kell ezt elképzelni?
Ha már Pripyat :D A SHoC és a Cop Pripyat-át nem lehet így összecsatolni? Az mekkora lenne! :D

Jelentkezem teszternek, ha van időm és segítségre lenne szükség. Bár én programozáshoz nem értek, de bug felderítés, pályateszt stb. ilyenek nem hiszem hogy problémásak lennének :D

Ha már Spectrum. A hardcore verzió mivel több/kevesebb? Jó, gondolom hogy nehezebb jóval...más egyéb?

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32371) Balathruin válasza tzs182 (#32370) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Igen, üres pálya. Én a fake_start pályára tettem, mint az összes tesztelésemnél.
Azért gondoltam arra hogy Pripyat mellé kerülhetne, mert a térkép alapján a város egy jelentős része nem létezik még a játékban, na meg stílusban is inkább arra hasonlít. Ha a már meglévő Dead City helyére kerülne akkor át kéne szabni a pályát, mivel Yantar, Army warehouses és Limansk is határos vele.

(#32372) SaGa59 válasza tzs182 (#32370) üzenetére


SaGa59
(őstag)

Nem találtam nehezebbnek, csak átgondolatlanabbnak. Sokkal több mutáns, kicsit ritkábban található hasznos zsákmány, ráadásul a HC egy korábbi változatból (a "sima 1.07, a HC 1.05) készült, amiatt kellett hozzá külön fordítás is.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#32373) tzs182 válasza SaGa59 (#32372) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Köszi. Akkor hagyom.
Próbálom összehozni ezt az In Spite of Death-ot.Bár nem értem, hogy a magyarítás mit ront el egyszerűen mikor felmásolom, indítás = crash. Nem lehetne kivenni belőle csak a szükséges fileokat? Küldetések, tárgyleírások? Melyikek azok?

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32374) tzs182


tzs182
(fanatikus tag)

[Smrter Pripyat]

Találtam egy régi modot ami mára sajnos halott, de én azért kipróbálnám :)Kérnék egy kis help-et :)
Van ez a mod [smrter-pripyat]

Mivel itt már nem elérhető a lényeg, feltöltöttem én, hogy elérhető legyen: [tzs.alfanet.hu]
A kérdéseim. Van az alap mod, megy egy EMRE féle magyarítás. Elég csak ezt az EMRE féle gamedatát feltenni, vagy először a sima mod majd az EMRE féle pack?

Plusz van az oldalon egy AtmosFear3 cucc [link] az mire jó?

Leginkább az érdekelne, hogy az options pack-ban mik vannak! :D Van fix meg egy csomó módosítás, de melyik mit csinál? (Aki angolos 2 perc alatt rájön tuti és most nem szeretném a guglit használni egyenként lefordítani, melyik mit csinál főleg, hogy nem mindig pontos a fordítás.)

Ha valaki ránézne és pár mondatban tudna tájékoztatni, azt megköszönném :)

A legfontosabbat meg kihagytam... nem szeretek "csalni" de az első indítás után szokatlan dolgot tapasztaltam. Mit kell átírni és hol, hogy normális ugrás legyen? Jó poén, hogy egyből Szkadovszk tetejére felugrottam, a leérkezés már nem volt ennyire vicces, hogy a piros csík fele el is tűnt egyből.
Aztán hiányzik a célkereszt is, azt vissza lehetne tenni? Pluszban még, hogy ne legyen túl egyszerű a dolgom a HUD is problémás, az SGM féle működne ha bemásolom?

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32375) emre válasza tzs182 (#32374) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

Nem én vagyok a pack összeállítója. Én csak addig másolgattam, rakosgattam egy ismert magyarítás fájlait amíg véletlenül jók nem lettek a SMRTER mod-hoz. Szerencsém volt hogy sikerült, nem tudnám megismételni amit akkor végeztem. Sajnos a SMRTER modok késdzítője kínosan ügyel arra hogy a modjai semmilyen másik moddal ne legyenek kompatibilisek, nem javaslom, hogy bármi mással kísérletezz.

Szerintem az emre féle gamedata mindent tartalmaz ami a játékhoz kell, de én kicsit megvadítottam a magyarítások kívül. Kaptam is a fejemre az ortodox stalker hívőktől érte.

Az atmosfear-hez nem értek, sose használtam.

Ugrás visszaállítás.
Az Option Pack-et nem használtam, a célkereszt és amúgy a HUD egésze gyári, nem piszkáltam el rajta semmit.

A fájlok nálam is elérhetőek. gamedata part_1 gamedata part_2

Keress rá a hozzászólásaim között, egy csomó infó már le van írva a fórumon. ;)

[ Szerkesztve ]

"Két farokkal több csalánt"

(#32376) tzs182 válasza emre (#32375) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Köszi. A data-s linkek halottak voltak, ahogy a többi is. A Szakáll féle készleten és árakon én is jót röhögtem, SEVA ruha 500 rubel :D Eladom megveszi 50000-ért :D :D 5 perc alatt Tehetős ügyfél rangom van :)
Semmi mással nem akarok kísérletezni. Ez a gamedata amit linkeltél az eredeti verzió, vagy az általad tuningolt?
Tesztelném úgy hogy az eredeti és kéne a magyarítás hozzá ha lehet.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32377) shield válasza tzs182 (#32363) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Köszi a linket, javítottam. Gondolom az a magyarítás jó hozzá, amit eddig használtunk.

Üdv emre, már igen rég jártál erre. Illene időnként benézni. :D

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32378) tzs182 válasza shield (#32377) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Nincs mit! A helyzet az ami miatt nem tudok vele játszani, hogy a mod felmegy, de mihelyst a magyarítást felmásolom crash. Nem tudom működésre bírni :(( Pedig úgy rémlik korábban működött. Tesztelnéd te is?

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32379) shield válasza tzs182 (#32378) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Valahol még biztos fent van a gépemen, utána nézek. A log fájl végét bemásolnád?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32380) emre válasza tzs182 (#32378) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

A CoP magyarítás hegesztés nélkül nem jó a smrter-hez.
Ha magyarul akarsz játszani akkor az enyémet használd, majd segítek visszaállítani az értékeket az eredetire.
Már nem emlékszek rá miket piszkáltam el.

Ja, és itt linkelem az eredeti magyarítás nélküli smrter041-es verziót. Letöltés

(#32377) shield

Időnként be is nézek, de a fiam miatt nem játszok ilyen rémisztős dolgokkal, mert folyamatosan jönne nézni, de éjszaka meg állandóan felsírt, mert rémálmai voltak. Ez mostanra szerencsére megszűnt. :)
Majd az új, végleges Lost Alpha-t azért valahogy kipróbálom. :D

[ Szerkesztve ]

"Két farokkal több csalánt"

(#32381) tzs182 válasza shield (#32379) üzenetére


tzs182
(fanatikus tag)

Eltévedtem kissé. Hol van a log, melyik az? 2 telepítésem is van, egy a smrter és egy ez. Fogadjunk, hogy rosszat másolok be:

DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
DestroySingleton::RefCounter: 0
Input: 1
Config-file [c:\users\tzs\docume~1\stalke~1\user.ltx] saved successfully
Destroying Direct3D...
* RM_Dump: textures : 3
* : 1: ui\ui_actor_menu
* : 1: ui\ui_icon_equipment
* : 1: ui\ui_ingame2_common
* RM_Dump: rtargets : 0
* RM_Dump: vs : 1
* : 3: stub_notransform_t
* RM_Dump: ps : 1
* : 3: stub_default
* RM_Dump: dcl : 0
* RM_Dump: states : 1
* RM_Dump: tex_list : 3
* RM_Dump: matrices : 0
* RM_Dump: lst_constants: 0
* RM_Dump: v_passes : 3
* RM_Dump: v_elements: 3
* RM_Dump: v_shaders : 3
refCount:pBaseZB 1
refCount:pBaseRT 1
refCount:m_pSwapChain 1
DeviceREF: 31
refCount:m_pAdapter 1

Ugye?

emre köszi, asszem foglak még keresni. Eddig megy minden úgy néz ki. Csak most nem tudom, hogy ez a tuningolt verzió-e a frankóbb :D vagy állítsunk vissza amit lehet alapra. Mindenesetre az, hogy a kezdéstől számított 10 percen belül a kedvenc ruha + fegyver + artifaktok nálam vannak az azért erősen megmosolyogtató :D

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. Mod ajánlók: http://tzsweb.net/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#32382) emre válasza emre (#32380) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

Ha az enyémet akarja valaki visszaállítani akkor ilyesmiket keressen.
Módosítás dátuma ami újabb mint a többség az valószínűleg piszkálva volt, ezeket felül kell íratni az eredetivel.
Az _or végződésű ltx fájlok eredetiek átnevezve arra az esetre a modosítás nem jönne be. Ez alól kivételt képeznek a magyarítás fájlai. Amit megint csak ki kell mazsolázni, hogy melyik micsoda.

Ami tuti, hogy az alábbi képeken kiemelt színű fáljokat átírtam,ezeket felül kell iratni az eredetivel és kész.
De ha jól rémlik, akkor az actor.ltx-en kívűl csak néhány trade, weapon és upgrade ltx-be piszkáltam bele.

mod: ha nagyot ugrik a csóka akkor az enyém a verzió :DDD

[ Szerkesztve ]

"Két farokkal több csalánt"

(#32383) emre válasza tzs182 (#32381) üzenetére


emre
(PH! kedvence)

itt vannak miket változtattam meg

Ha magad akarod megpróbálni a magyarítást, a hozzászólásaim között lesz útmutató, de az options pack disable dream opció kelleni fog hozzá, mert különben összeomlik a játék.

"Két farokkal több csalánt"

(#32384) shield válasza tzs182 (#32381) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Ennél semmi hiba nem látszik.
Kicsit bele keveredtem, a Halál leplével kevertem össze.

Amit ajánlanék, az a mentés helyének átírása. A fsgame.ltx fájlban ezt a sort így javítsd át.
$app_data_root$ = true | false | user_data\

Így mindig a játék saját mappájába kerül és nem a Win dokumentum mappájába. Könnyebb megtalálni és kisebb a keveredés.
INNÉT töltötted le a fordítást és a fix-et? A magasabb sorszámú magyarítás a frissebb. Érdemes az "olvasd" txt-t elolvasni.

emre most én is át látogatok a LA topikba, megfeledkeztem a 26-i kiadásról.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32385) shield válasza tzs182 (#32381) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Felpakoltam rendezve a tárhelyemre, megtalálsz hozzá mindent, ami kell hozzá. Az Összefoglalót javítottam.
Így szeretném a többit is felpakolni.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32386) hubai38 válasza Balathruin (#32371) üzenetére


hubai38
(fanatikus tag)

Főnök félelmetes let a gép,ez a pentium valami amit produkál,mondjuk ki, hogy ez a braz zabáli a gépet, de ennek a procinak meg sem kotyan,köszi szépen a segítséget. :R :R :R :R :R

Dx11-minden fulra huzva,és mintha be sen lenne kapcssolva.

[ Szerkesztve ]

(#32387) shield válasza hubai38 (#32386) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Na, dicsekedj már egy kicsit. :))

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32388) Dhampir válasza emre (#32380) üzenetére


Dhampir
(PH! félisten)

Családi moziban megnézitek a The Hallow (2015) című brit-ír romantikus filmet és rögtön edzettebbek lesztek. :D

(#32389) hubai38 válasza shield (#32387) üzenetére


hubai38
(fanatikus tag)

Intel Pentium G4560, hozzá ASRock H110M-DGS,plusz 8gb2333ram ddr4,és persze maradt a régi 6770-1gb videokártya,hát mit mondjak soha az életben nem gondoltam volna,hogy játszani fokok a B1-gyel,méghozzá full beállítással,a baraz nagyon gépgyilkos és meg sem kottyan neki.Ilyen kevés pénzből kihozni valamit, méghozzá úgy,hogy a mai játékok sem akadály neki. :C :C :C :C

(#32390) jsk


jsk
(senior tag)

Sziasztok,

Nem hajlandó elindulni a Way to Pripyat mod. Feltelepítem a CoP 1.6.02-es verzióját. Utána bemásolom a The_way_to_Pripyat_English_All-in-one gamedata mappáját, arra a Fix 6.07.Way in Pripyat gamedata mappáját. Indításkor viszont az X-ray 1.6 működése leáll:

xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "D:\Gamez\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrCore.dll" at 0023:0121E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)

Mi lehet a gond?

(#32391) shield válasza jsk (#32390) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Próbáld meg hogy nem rakod rá a fix-et, lehet az az alap modhoz van.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32392) shield


shield
(Topikgazda)

Emberek!

Lehetséges az, hogy a GOG-ról ingyenes a STALKER Trilógia?

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32393) rétisün válasza shield (#32392) üzenetére


rétisün
(PH! nagyúr)

lehetséges. én akkor regisztráltam oda, amikor Fallout részeket lehetett ingyen letölteni, szóval simán lehetnek S.t.a.l.k.e.r. -ek is ingyenesek.

nehogy azt mondd, hogy még nincsenek meg? :P

good hunting, stalker.... Ron Swanson for president! (-: eladó bringás cuccok: https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=12723

(#32394) Balathruin válasza shield (#32392) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Nem.

(#32395) jsk válasza shield (#32391) üzenetére


jsk
(senior tag)

Sajnos így sem működik. Egyelőre feladtam :(

(#32396) shield válasza rétisün (#32393) üzenetére


shield
(Topikgazda)

Nem volt eddig GoG-os. Többen erre esküsznek és ezért gondoltam, hogy beszerzem. Már mindent megteszek a rohadt Diverzans miatt. Most nézem több régi játékot is lelehet tölteni, de azok már nem érdekelnek. ShoC sajna nem jön.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://stalkermods-hun.atw.hu/> http://www.stalker.nhely.hu/ > http://stalker.esy.es/

(#32397) Balathruin válasza shield (#32396) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Milyen verzióid vannak? CoP-ok tudtommal annyira nem különböznek.

(#32398) sklopp válasza jsk (#32395) üzenetére


sklopp
(őstag)

Próbáld meg törölni a user.ltx-et, indítsd így. Beállításkor létrehozza újra.

(#32399) jsk válasza sklopp (#32398) üzenetére


jsk
(senior tag)

Nem segít. Most gyorsan megvettem a GOG-os verziót is. Feltelepítem (1.6.02). Bemásolom a játék könyvtárába az All-on-one gamedata mappáját. Majd átírom az fsgame.ltx-ben a gamedata sorban a false-t true-ra. Ennek ellenére hibával elszáll indításkor. Lehet, hogy a Win 10 az oka?

(#32400) Balathruin válasza jsk (#32399) üzenetére


Balathruin
(PH! kedvence)

Fsgame-t nem kell piszkálni, csak az első résznél (ShoC).

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.