Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
Hát,ez a Slayer mod, Zatonra érve, szó szerint az alapjáték. Semmi új benne, azért küldtek oda, hogy feltérképezzem ugyanazokat a helikoptereket és annyi. Ugyanazok a régi feladatok várnak, amiket már kívülről tudunk. Talán a néhány alpha csapat változtat valamelyest a megszokott tájon, na meg a szerszámokat máshova rejtették el, jól be a kövek közé, mintha az mit tudom én milyen nagy módosítás lenne. Most épp átértem Yanovra, ott is minden ugyanaz... Gyorsan átjuttatom magam Pripjátyba, hátha ott változik valami, mert ez így már unalmas. Az új fegyverek is lassan elfogytak, szerintem semmi értelme az egésznek. Az eleje új volt, bár a pályák ott is a régiek, mintha egy intro lenne az alapjátékhoz. Amolyan SGM 2 koppintás, de másképp és nem annyira sikeresen. Zatonon már erősen laggol is a játék, ott, ahol jól ment a Halál Ellen, a Medeiros vagy akár az SGM is. Elég optimizálatlan, ami lehet a béta verzió hibája is. Viszont itt találtam a legszebb vizet az eddigi modokban, ezt alá kell írni. Minden esetre, ha nekifogtok, az első dolgotok telepítés után az legyen, hogy törlitek a gamedata\sounds\actor mappát, a játékos sérüléshangjait, mert elképesztően nevetséges az a sok rinyálás, amit egy-egy kisebb sérüléskor hallani
. Az eredeti hangok százszor jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest