- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Notebook hibák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Erdő tag Sziasztok! 
 Eddig is sok hasznosat olvastam itt, most egy konkrét kérdés az SGM 2.2 (sima) -vel kapcsolatban: hajnalos küldetés, megkapom az 5 testpáncélt, elviszem Novikovhoz javítani, aki azt mondja, hogy egy napot kell várni. Letelt az egy nap (azóta már több is), de mindig azt mondja, hogy "Még nincs kész.", így nem tudom feltölteni a hajnalos lerakatokat. Mi lehet a gond?
 És ha már...: Jar bácsi vitustáncot jár Kopacsiban, az épület 2. szintjén, és nem tudok vele mit kezdeni. A jutalom nem érdekes, de nem tudom, adna-e más feladatot.
 És ha már (2)...: Agropromban kipucoltam a két tábort, megnéztem a helikoptereket, de a délen lévő lejáró kidob, nem enged lemenni a föld alá. Miért?
 Előre is köszönöm, ha valaki ír valami hasznosat ezekkel kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield